reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Bylam zarejestrowana w urzedzie pracy i mnie wywalili za brak checi podjecia jej 😂... No i wlasnie jakos teraz moglabym sie znowu zarejestrowac. Ale pytanie moje brzmi czy kazda kobieta w ciazy ma zapewniona opieke podstawowa?
Raczej musisz się zarejestrować. Wiem, że dzieci mają zapewnioną opiekę

Hej kochane, u mnie dziś 4 duphastonu, jest lepiej. Brązowe plamienia przestały być z domieszką krwi już rano, później troszkę brazowych uplawow i narazie spokoj. Mam nadzieję że już nie wrócą. Narazie będą 4 tabletki dziennie, jak minie plamienie 3tbl. Jutro wolne, chwała za to ;)

Witajcie nowe mamuśki ;)

Hej kochane, u mnie dziś 4 duphastonu, jest lepiej. Brązowe plamienia przestały być z domieszką krwi już rano, później troszkę brazowych uplawow i narazie spokoj. Mam nadzieję że już nie wrócą. Narazie będą 4 tabletki dziennie, jak minie plamienie 3tbl. Jutro wolne, chwała za to ;)

Witajcie nowe mamuśki ;)
Super wieści oby tak dalej trzymam kciuki 😘😘

Dziewczyny czy was też odrzuca od zdecydowanej większości jedzonka nie pamiętam kiedy ostatni raz zjadłam jakiś normalny posiłek 🙄
Mnie odrzucają tylko zapachy i to dopiero wieczorem. Ale to może dlatego że od godziny 17-18 już nic nie jem. Poza tym ochota na sernik i jagodzianki :)

reklama
Do góry