Nie łam się. Może akurat będzie dobrze. Trzymam kciukiBeta źle przyrosła. Więc chyba nic z tego nie będzie. Jestem załamana
reklama
Tak mowisz, ze wynik pokazny ? Ja sie boje prez ostatnie doswiadczeniaO kurcze pokaźny wynik gratuluje ja tez po poronieniu i również pełna obaw mam nadzieje ze tym razem będzie pięknie
hmm a swoja droga - zawsze cwiczylam . Chyba moge jeszcze pobiegac 15 min rano ? pocwiczyc ? Wiem ze ciaza to nie choroba, ale gdy jedna ciaze sie stracilo, przy kolejnej jest mnostwo cykora
YOUstynka
Aktywna w BB
U mnie też się zaczęło. Po 8h pracy z dziećmi jestem wykończona. Bardzo bolą mnie nogi popołudniami, czasem pobolewa brzuch. I chodzę spac z kurami. A jak już chce cos w domu jeszcze porobić to ciężko. Nikt poza moim mezem Jeszcze nie wie dlatego patrzą na mnie co mi jest. Czemu jestem taka leniwa ostatnioHej witam Was wszystkie
Ja dziś miałam bardzo senny dzień i teraz też godzina 20 a ja ledwo oczy mam otwarte. A Wy jak się trzymacie??
Ja wczoraj byłam z Synkiem na placu zabaw. I zrobiło mi się mega słabo. Pierwszy raz w życiu. Bałam się że nie dojdę do domu. Dziś już chłodniej, więc lepiej się czuje [emoji846]
pociąg do parówek pozostał i mega mnie to irytuje [emoji23][emoji1751]
Wizytę mam dopiero 17.07 zejdę z tego świata do tej pory. Mega się boje ze nie będzie serduszka
pociąg do parówek pozostał i mega mnie to irytuje [emoji23][emoji1751]
Wizytę mam dopiero 17.07 zejdę z tego świata do tej pory. Mega się boje ze nie będzie serduszka
Marvelka89
Fanka BB :)
Kobiety w ciazy w ciazy nieubezpieczone maja zapewnioną opiekę zdrowotną do konca pologu czyli 6 tygodni po porodzie. Badania, zabiegi zwiazane z ciąża, poród. To co podalam wyzej, przeczytajcie ten artykuł. Nawet niektore leki sa darmowe dla ciezarnych. Znajdzcie sobie taki program CIĄŻA PLUS. Ten program obejmuje nawet nieubezpieczone ciężarne. Dobrze wiedziec chociaz pewnie nawet lekarze o tym nie wiedza ...Raczej musisz się zarejestrować. Wiem, że dzieci mają zapewnioną opiekę
Ja tak mam kochana. Ochota jest ale jak już ugotuje to jakoś mi to nie pachnie i po jedzone i tak ok 3 tyg juz ciągnę i staram się robić coś na słodko to ja lubię hege. Ale o dziwo dzisiaj obiad zjadłam i to z dokładną aż mąż się dziwił heheDziewczyny czy was też odrzuca od zdecydowanej większości jedzonka nie pamiętam kiedy ostatni raz zjadłam jakiś normalny posiłek
Ćwiczenia w ciąży na pewno nie są zakazane o ile lekarz wyrazi zgodę. Oczywiście tylko te które są przeznaczone dla kobiet w ciąży i nie są niebezpieczne. Nie wiem jak jest z bieganiem, ja z niego zrezygnowałam bo się boję.Tak mowisz, ze wynik pokazny ? Ja sie boje prez ostatnie doswiadczenia
hmm a swoja droga - zawsze cwiczylam . Chyba moge jeszcze pobiegac 15 min rano ? pocwiczyc ? Wiem ze ciaza to nie choroba, ale gdy jedna ciaze sie stracilo, przy kolejnej jest mnostwo cykora
Podziwiam Cię. Ja od dzisiaj na L4.U mnie też się zaczęło. Po 8h pracy z dziećmi jestem wykończona. Bardzo bolą mnie nogi popołudniami, czasem pobolewa brzuch. I chodzę spac z kurami. A jak już chce cos w domu jeszcze porobić to ciężko. Nikt poza moim mezem Jeszcze nie wie dlatego patrzą na mnie co mi jest. Czemu jestem taka leniwa ostatnio
Mag1503
Fanka BB :)
Ja tez się boje, dosłownie o wszystko. Jutro idę na kolejne hcg i strasznie się stresuje. Wszystko przez poprzednie doświadczenia...Tak mowisz, ze wynik pokazny ? Ja sie boje prez ostatnie doswiadczenia
Myśle ze na spokojnie możesz ćwiczyć (myśląc logicznie) ale np ja dzisiaj byłam od 5.30 do 21 na nogach i już jestem przerażona, leżę w łóżku plackiem
reklama
Chyba nie wiedzą. Ja wykupywałam dzisiaj receptę i za wszystko zapłaciłam. Może to jest dopiero w fazie wdrażania?Kobiety w ciazy w ciazy nieubezpieczone maja zapewnioną opiekę zdrowotną do konca pologu czyli 6 tygodni po porodzie. Badania, zabiegi zwiazane z ciąża, poród. To co podalam wyzej, przeczytajcie ten artykuł. Nawet niektore leki sa darmowe dla ciezarnych. Znajdzcie sobie taki program CIĄŻA PLUS. Ten program obejmuje nawet nieubezpieczone ciężarne. Dobrze wiedziec chociaz pewnie nawet lekarze o tym nie wiedza ...