reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
O kurcze pokaźny wynik :) gratuluje 😘 ja tez po poronieniu i również pełna obaw mam nadzieje ze tym razem będzie pięknie 🥰
Tak mowisz, ze wynik pokazny ? Ja sie boje prez ostatnie doswiadczenia :(

hmm a swoja droga - zawsze cwiczylam . Chyba moge jeszcze pobiegac 15 min rano ? pocwiczyc ? Wiem ze ciaza to nie choroba, ale gdy jedna ciaze sie stracilo, przy kolejnej jest mnostwo cykora

Hej witam Was wszystkie 😘

Ja dziś miałam bardzo senny dzień i teraz też godzina 20 a ja ledwo oczy mam otwarte. A Wy jak się trzymacie??
U mnie też się zaczęło. Po 8h pracy z dziećmi jestem wykończona. Bardzo bolą mnie nogi popołudniami, czasem pobolewa brzuch. I chodzę spac z kurami. A jak już chce cos w domu jeszcze porobić to ciężko. Nikt poza moim mezem Jeszcze nie wie dlatego patrzą na mnie co mi jest. Czemu jestem taka leniwa ostatnio 😂

Ja wczoraj byłam z Synkiem na placu zabaw. I zrobiło mi się mega słabo. Pierwszy raz w życiu. Bałam się że nie dojdę do domu. Dziś już chłodniej, więc lepiej się czuje [emoji846]
pociąg do parówek pozostał i mega mnie to irytuje [emoji23][emoji1751]

Wizytę mam dopiero 17.07 zejdę z tego świata do tej pory. Mega się boje ze nie będzie serduszka

Raczej musisz się zarejestrować. Wiem, że dzieci mają zapewnioną opiekę
Kobiety w ciazy w ciazy nieubezpieczone maja zapewnioną opiekę zdrowotną do konca pologu czyli 6 tygodni po porodzie. Badania, zabiegi zwiazane z ciąża, poród. To co podalam wyzej, przeczytajcie ten artykuł. Nawet niektore leki sa darmowe dla ciezarnych. Znajdzcie sobie taki program CIĄŻA PLUS. Ten program obejmuje nawet nieubezpieczone ciężarne. 😁 Dobrze wiedziec chociaz pewnie nawet lekarze o tym nie wiedza 🥴...

Dziewczyny czy was też odrzuca od zdecydowanej większości jedzonka nie pamiętam kiedy ostatni raz zjadłam jakiś normalny posiłek 🙄
Ja tak mam kochana. Ochota jest ale jak już ugotuje to jakoś mi to nie pachnie i po jedzone i tak ok 3 tyg juz ciągnę i staram się robić coś na słodko to ja lubię hege. Ale o dziwo dzisiaj obiad zjadłam i to z dokładną aż mąż się dziwił hehe

hmm a swoja droga - zawsze cwiczylam . Chyba moge jeszcze pobiegac 15 min rano ? pocwiczyc ? Wiem ze ciaza to nie choroba, ale gdy jedna ciaze sie stracilo, przy kolejnej jest mnostwo cykora
Ćwiczenia w ciąży na pewno nie są zakazane o ile lekarz wyrazi zgodę. Oczywiście tylko te które są przeznaczone dla kobiet w ciąży i nie są niebezpieczne. Nie wiem jak jest z bieganiem, ja z niego zrezygnowałam bo się boję.

U mnie też się zaczęło. Po 8h pracy z dziećmi jestem wykończona. Bardzo bolą mnie nogi popołudniami, czasem pobolewa brzuch. I chodzę spac z kurami. A jak już chce cos w domu jeszcze porobić to ciężko. Nikt poza moim mezem Jeszcze nie wie dlatego patrzą na mnie co mi jest. Czemu jestem taka leniwa ostatnio 😂
Podziwiam Cię. Ja od dzisiaj na L4.

Ja tez się boje, dosłownie o wszystko. Jutro idę na kolejne hcg i strasznie się stresuje. Wszystko przez poprzednie doświadczenia...
Myśle ze na spokojnie możesz ćwiczyć (myśląc logicznie;)) ale np ja dzisiaj byłam od 5.30 do 21 na nogach i już jestem przerażona, leżę w łóżku plackiem 😂😂😂😂

reklama
Kobiety w ciazy w ciazy nieubezpieczone maja zapewnioną opiekę zdrowotną do konca pologu czyli 6 tygodni po porodzie. Badania, zabiegi zwiazane z ciąża, poród. To co podalam wyzej, przeczytajcie ten artykuł. Nawet niektore leki sa darmowe dla ciezarnych. Znajdzcie sobie taki program CIĄŻA PLUS. Ten program obejmuje nawet nieubezpieczone ciężarne. 😁 Dobrze wiedziec chociaz pewnie nawet lekarze o tym nie wiedza 🥴...
Chyba nie wiedzą. Ja wykupywałam dzisiaj receptę i za wszystko zapłaciłam. Może to jest dopiero w fazie wdrażania?

Do góry