Cieszę się, że nie jestem sama w takim wiekuI ja 35
reklama
Ja też myślałam że będę tu najstarsza, A jednak nie jest z nami tak źleCieszę się, że nie jestem sama w takim wieku
Tez tak uwazam i tez nie robie bety.Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... [emoji2296][emoji2368]
Ja tez sie niby sie ciesze i czuje wewnetrzny spokoj ze bedzie ok a za chwile mam fazy i stres tak juz chyba zostanie do porodu
Najgorsze ze nie mam lekarza. Nie chce isc do tego ktory mnie ostatnio prowadzil, bo nie bylam do konca zadowolona, dzis dzwonilam do dwoch innych, którzy mają super opinie i są bardzo dobrymi specjalistami, ale ze wzgledu na sezon urlopowy mają terminy dopiero na koniec sierpnia. No i nie mam pomysłu co robić, musze dalej szukac a wybor ciężki :/ może do konca lipca do kogos trafie [emoji23]
K
Katijah
Gość
JaDziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie...
Wiem, że ciężko ale nie masz wyboru musisz poczekaćTez tak uwazam i tez nie robie bety.
Ja tez sie niby sie ciesze i czuje wewnetrzny spokoj ze bedzie ok a za chwile mam fazy i stres tak juz chyba zostanie do porodu
Najgorsze ze nie mam lekarza. Nie chce isc do tego ktory mnie ostatnio prowadzil, bo nie bylam do konca zadowolona, dzis dzwonilam do dwoch innych, którzy mają super opinie i są bardzo dobrymi specjalistami, ale ze wzgledu na sezon urlopowy mają terminy dopiero na koniec sierpnia. No i nie mam pomysłu co robić, musze dalej szukac a wybor ciężki :/ może do konca lipca do kogos trafie [emoji23]
Damy radę nawet w takim wiekuJa też myślałam że będę tu najstarsza, A jednak nie jest z nami tak źle
K
Katijah
Gość
No baDamy radę nawet w takim wieku
Witam dziewczyny ale się dzisiaj rozpisalyscie musiałam nadrobić heh udało się. Ja tak sobie myślę czy to że mną jest coś nie tak czy poprostu hormony. Ale wszystko mnie nerwuje i wszytsko mi przeszkadza.wy też tak macie??? A co do apetytu to jeść nic nie umie bo wszytsko mi smierdzi jedynie słodkie wcinam na potęgę pozdrawiam i życzę miłego popołudnia/wieczorku kto co woli
Nie dostałam, choć mi lekarz proponowal, skorzystam ale jeszcze nie terazBardzo się cieszę! świetne wieści czy dostałaś zwolnienie?
5tc6dc, ostatnia miesiączka 26.05 cykle 28dniowe. Wg lekarza zgadza się.Który tc? Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?
gratuluje ❤❤❤❤
Wow! To szybciutko! Gratulacje Jakiś dobry sprzęt musi mieć Twój lekarz. Chodzisz prywatnie?Nie dostałam, choć mi lekarz proponowal, skorzystam ale jeszcze nie teraz
5tc6dc, ostatnia miesiączka 26.05 cykle 28dniowe. Wg lekarza zgadza się.
reklama
Tak do Polikliniki, tam rodziłam 2 pierwsze córy i tam miałam zabieg jak poroniłam.Wow! To szybciutko! Gratulacje ❤ Jakiś dobry sprzęt musi mieć Twój lekarz. Chodzisz prywatnie?