reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U mnie 5+5. Dzisiaj pojawiło się niewielkie brązowe plamienie, ale i tak poszłam od razu do lekarza. Pęcherzyk, ciałko żółte widoczne, endometrium prawidłowe, wszystko wygląda ok. Mam torbiel na jajniku więc może to być od niej, a może od czegoś innego. Na razie dostałam na podtrzymanie duphaston, jutro mam zrobić betę (ostatnia beta parę dni temu była 455), a w środę kontrola. Nic na USG więcej nie było widać. Dostałam L4 i do środy mam się oszczędzać. Trzymajcie kciuki ;)

Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... 🙆‍♀️🤷‍♀️

U mnie 5+5. Dzisiaj pojawiło się niewielkie brązowe plamienie, ale i tak poszłam od razu do lekarza. Pęcherzyk, ciałko żółte widoczne, endometrium prawidłowe, wszystko wygląda ok. Mam torbiel na jajniku więc może to być od niej, a może od czegoś innego. Na razie dostałam na podtrzymanie duphaston, jutro mam zrobić betę (ostatnia beta parę dni temu była 455), a w środę kontrola. Nic na USG więcej nie było widać. Dostałam L4 i do środy mam się oszczędzać. Trzymajcie kciuki ;)
Trzymam mocno kciuki ❤️ wszystko będzie dobrze 🤞🤞

✊✊✊❤️

6t0d ja chcę iść na betę w sobotę i poniedziałek
Ooooto witaj w klubie 😁😁
Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... 🙆‍♀️🤷‍♀️
W pierwszej ciazy która stracilam nierobilam a teraz dla wlasnego spokoju choc lękbędzie przez całe 9msc

reklama
Bardzo się cieszę! świetne wieści 😃 czy dostałaś zwolnienie?
Też mnie to ciekawi. Martwi mnie trochę praca w tym stanie w dobie epidemii gdzie co dzien mam kontakt z wielomq osobami od których nie mogę zachować dystansu. Ze juz nie wspomne ze pracuje z dziećmi a więc choroby, dźwiganie i inne takie plus dwa razy więcej pracy przez sezon urlopowy. Ciekawe co moje lekarz na to powie.

Do góry