reklama
Ja też idę 16.07, życzę powodzenia na wizycieJa już nie wytrzymałam i się umówiłam na wizytę na 16.07 akurat będzie 6tydz❤ gratuluję wszystkim i wytrwałości w tym pięknym okresie
krasulkaa
Fanka BB :)
A który będziesz miała tydzień? również powodzenia jutro idę sprawdzić beteJa też idę 16.07, życzę powodzenia na wizycie
6t0d ja chcę iść na betę w sobotę i poniedziałekA który będziesz miała tydzień? również powodzenia jutro idę sprawdzić bete
U mnie 5+5. Dzisiaj pojawiło się niewielkie brązowe plamienie, ale i tak poszłam od razu do lekarza. Pęcherzyk, ciałko żółte widoczne, endometrium prawidłowe, wszystko wygląda ok. Mam torbiel na jajniku więc może to być od niej, a może od czegoś innego. Na razie dostałam na podtrzymanie duphaston, jutro mam zrobić betę (ostatnia beta parę dni temu była 455), a w środę kontrola. Nic na USG więcej nie było widać. Dostałam L4 i do środy mam się oszczędzać. Trzymajcie kciuki
Marvelka89
Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie...
Trzymam mocno kciuki wszystko będzie dobrzeU mnie 5+5. Dzisiaj pojawiło się niewielkie brązowe plamienie, ale i tak poszłam od razu do lekarza. Pęcherzyk, ciałko żółte widoczne, endometrium prawidłowe, wszystko wygląda ok. Mam torbiel na jajniku więc może to być od niej, a może od czegoś innego. Na razie dostałam na podtrzymanie duphaston, jutro mam zrobić betę (ostatnia beta parę dni temu była 455), a w środę kontrola. Nic na USG więcej nie było widać. Dostałam L4 i do środy mam się oszczędzać. Trzymajcie kciuki
Marvelka89
U mnie 5+5. Dzisiaj pojawiło się niewielkie brązowe plamienie, ale i tak poszłam od razu do lekarza. Pęcherzyk, ciałko żółte widoczne, endometrium prawidłowe, wszystko wygląda ok. Mam torbiel na jajniku więc może to być od niej, a może od czegoś innego. Na razie dostałam na podtrzymanie duphaston, jutro mam zrobić betę (ostatnia beta parę dni temu była 455), a w środę kontrola. Nic na USG więcej nie było widać. Dostałam L4 i do środy mam się oszczędzać. Trzymajcie kciuki
krasulkaa
Ooooto witaj w klubie6t0d ja chcę iść na betę w sobotę i poniedziałek
W pierwszej ciazy która stracilam nierobilam a teraz dla wlasnego spokoju choc lękbędzie przez całe 9mscDziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie...
reklama
YOUstynka
Aktywna w BB
Też mnie to ciekawi. Martwi mnie trochę praca w tym stanie w dobie epidemii gdzie co dzien mam kontakt z wielomq osobami od których nie mogę zachować dystansu. Ze juz nie wspomne ze pracuje z dziećmi a więc choroby, dźwiganie i inne takie plus dwa razy więcej pracy przez sezon urlopowy. Ciekawe co moje lekarz na to powie.Bardzo się cieszę! świetne wieści czy dostałaś zwolnienie?