reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... [emoji2296][emoji2368]
Tez tak uwazam i tez nie robie bety.
Ja tez sie niby sie ciesze i czuje wewnetrzny spokoj ze bedzie ok a za chwile mam fazy i stres :D tak juz chyba zostanie do porodu :)

Najgorsze ze nie mam lekarza. Nie chce isc do tego ktory mnie ostatnio prowadzil, bo nie bylam do konca zadowolona, dzis dzwonilam do dwoch innych, którzy mają super opinie i są bardzo dobrymi specjalistami, ale ze wzgledu na sezon urlopowy mają terminy dopiero na koniec sierpnia. No i nie mam pomysłu co robić, musze dalej szukac a wybor ciężki :/ może do konca lipca do kogos trafie [emoji23]

Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... 🙆‍♀️🤷‍♀️
Ja
Tez tak uwazam i tez nie robie bety.
Ja tez sie niby sie ciesze i czuje wewnetrzny spokoj ze bedzie ok a za chwile mam fazy i stres :D tak juz chyba zostanie do porodu :)

Najgorsze ze nie mam lekarza. Nie chce isc do tego ktory mnie ostatnio prowadzil, bo nie bylam do konca zadowolona, dzis dzwonilam do dwoch innych, którzy mają super opinie i są bardzo dobrymi specjalistami, ale ze wzgledu na sezon urlopowy mają terminy dopiero na koniec sierpnia. No i nie mam pomysłu co robić, musze dalej szukac a wybor ciężki :/ może do konca lipca do kogos trafie [emoji23]
Wiem, że ciężko ale nie masz wyboru musisz poczekać 😘

Witam dziewczyny 😃 ale się dzisiaj rozpisalyscie musiałam nadrobić heh udało się. Ja tak sobie myślę czy to że mną jest coś nie tak czy poprostu hormony. Ale wszystko mnie nerwuje i wszytsko mi przeszkadza.wy też tak macie??? A co do apetytu to jeść nic nie umie bo wszytsko mi smierdzi jedynie słodkie wcinam na potęgę 😂🤣 pozdrawiam i życzę miłego popołudnia/wieczorku kto co woli 🤪

reklama
Do góry