reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... [emoji2296][emoji2368]
Tez tak uwazam i tez nie robie bety.
Ja tez sie niby sie ciesze i czuje wewnetrzny spokoj ze bedzie ok a za chwile mam fazy i stres :D tak juz chyba zostanie do porodu :)

Najgorsze ze nie mam lekarza. Nie chce isc do tego ktory mnie ostatnio prowadzil, bo nie bylam do konca zadowolona, dzis dzwonilam do dwoch innych, którzy mają super opinie i są bardzo dobrymi specjalistami, ale ze wzgledu na sezon urlopowy mają terminy dopiero na koniec sierpnia. No i nie mam pomysłu co robić, musze dalej szukac a wybor ciężki :/ może do konca lipca do kogos trafie [emoji23]

Dziewczyny co do bety to nie chce nikgo straszyc ani nic w tym stylu, ja poprostu z doswiadczenia wiem ze ona tez nie daje 100 % mi przyrastala pieknie... A i tak sie w pewnym momencie zatrzymala ciaza. Nie szkoda wam kasy? Ja teraz nie mam zamiaru no chyba ze lekarz zlwci bo bedzie jakies podejrzenie ze coa nie tak... Powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwalosci. Ja czuje na przemian strach i niesamowite szczescie... 🙆‍♀️🤷‍♀️
Ja
Tez tak uwazam i tez nie robie bety.
Ja tez sie niby sie ciesze i czuje wewnetrzny spokoj ze bedzie ok a za chwile mam fazy i stres :D tak juz chyba zostanie do porodu :)

Najgorsze ze nie mam lekarza. Nie chce isc do tego ktory mnie ostatnio prowadzil, bo nie bylam do konca zadowolona, dzis dzwonilam do dwoch innych, którzy mają super opinie i są bardzo dobrymi specjalistami, ale ze wzgledu na sezon urlopowy mają terminy dopiero na koniec sierpnia. No i nie mam pomysłu co robić, musze dalej szukac a wybor ciężki :/ może do konca lipca do kogos trafie [emoji23]
Wiem, że ciężko ale nie masz wyboru musisz poczekać 😘

Witam dziewczyny 😃 ale się dzisiaj rozpisalyscie musiałam nadrobić heh udało się. Ja tak sobie myślę czy to że mną jest coś nie tak czy poprostu hormony. Ale wszystko mnie nerwuje i wszytsko mi przeszkadza.wy też tak macie??? A co do apetytu to jeść nic nie umie bo wszytsko mi smierdzi jedynie słodkie wcinam na potęgę 😂🤣 pozdrawiam i życzę miłego popołudnia/wieczorku kto co woli 🤪

reklama
Do góry