reklama
K
Katijah
Gość
Super1.07 beta 1130
3.07 beta 2664
Jest ok ❤
K
Katijah
Gość
Oj nie wiem...Hej hej macie jakieś sposoby na ból głowy?
Od kilku dni budzę się często czuję się ociężała mimo że to dopiero 5 tydzień boli mnie również szyją i głowa w skroniach i z tyłu głowy.
Hej dziewczyny, dziś gorszy dzień ... Piersi mniej dokuczają, to od razu w panikę że powtórka z rozrywki, na betę pojechałam dopiero po pracy więc wyniki dopiero jutro grę. Trudno. Spać się chce, teraz leżę i staram się wypoczywać. Mam nadzieję że będzie wszystko ok.
K
Katijah
Gość
Będzie, musi byćHej dziewczyny, dziś gorszy dzień ... Piersi mniej dokuczają, to od razu w panikę że powtórka z rozrywki, na betę pojechałam dopiero po pracy więc wyniki dopiero jutro grę. Trudno. Spać się chce, teraz leżę i staram się wypoczywać. Mam nadzieję że będzie wszystko ok.
Kaarcia
Fanka BB :)
Znajoma mi kiedyś poleciła rozgryźć 5 ziarenek czerwonego pieprzu. Ale na moje okropne migreny w pierwszej ciazy to nie działało kładłam sie spac i tyle. W późniejszym okresie ciazy ze 2 razy zdarzyło mi sie wziąć ApapHej hej macie jakieś sposoby na ból głowy?
Od kilku dni budzę się często czuję się ociężała mimo że to dopiero 5 tydzień boli mnie również szyją i głowa w skroniach i z tyłu głowy.
Myślałam że moje 1 i jedyne poronienie jest już za mną, ale zostawiło skazę na moje psychice. Muszę jakoś przetrwać do jutra.Będzie, musi być
Może mleko??Dziewczyny polecacie coś na zgagę
reklama
K
Katijah
Gość
Też o tym pomyślałamMoże mleko??