Super, a jaka i kiedy miałaś ostatnio? Ważniejszy przyrostMoja Beta z dziś i w piątek druga zrobię myślę że jest ok
reklama
Niestety opuszczam was ;(((((( beta 2,27 moje okropne przeczucie się spełniłoPowiedzcie proszę czy jest szansa żeby odczuwać pierwsze oznaki ciąży typu zgaga, mdłości jeszcze przed implantacją zarodka ? Ja miałam zgagę teraz w ciąży biochemicznej, ani wcześniej jej nie odczuwałam aż do wczoraj.
Robiłam w zeszłym tygodniu 2 razy, pięknie rosła. Dziś niestety wynik spadkowyA robiłaś już też bete czy to pierwszy raz ?
Przykro miRobiłam w zeszłym tygodniu 2 razy, pięknie rosła. Dziś niestety wynik spadkowy
klaudiaanita
Fanka BB :)
Przykro miNiestety opuszczam was ;(((((( beta 2,27 moje okropne przeczucie się spełniło
Miałam to samo w zeszłym miesiącu..
Teraz czekam na @
Ja odstawiam duphaston i również czekam na krwawienie, mam nadzieję że szybko przyjdzie i zaczynam kolejny cykl stymulacjiPrzykro mi
Miałam to samo w zeszłym miesiącu..
Teraz czekam na @
Kamy_czek
Fanka BB :)
Niestety opuszczam was ;(((((( beta 2,27 moje okropne przeczucie się spełniło
Przykro mi .
Niedługo na pewno się uda.
Uda się na pewno, powodzeniaO pierwsza ciążę starałam się półtorej roku, udało się dopiero w 6 cyklu stymulacji. Tym razem, staraliśmy się 4 cykle ale 3 były bezowulacyjne, ten 4 udało się odrazu wywołać owulację i zajść, szkoda tylko że na tak krótko
reklama