reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Skoro beta wczorajsza wynosiła mniej niż 5 , A jutro jest planowany @ to wydaje mi się, że to nie ciąża [emoji848]raczej beta już by urosła na 2 dni przed . Ale oczywiście mogę się mylić [emoji16] także trzymam kciuki [emoji4]
Mnie boli głowa, mam opuchnięte dziąsła i czuję się połamana. Jestem też bardzo śpiąca i mam wrażliwe piersi. Zauważyłam też większy apetyt.
Wczorajsza beta poniżej 5 ale @ powinna być dopiero jutro. Kolejny test robię w piątek więc mam jeszcze nadzieję że to ciąża a nie wyjątkowo wredny PMS.

reklama
Moja Beta z dziś i w piątek druga zrobię myślę że jest ok

Załączniki

• received_757308068341639.jpeg
    received_757308068341639.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 110
Skoro beta wczorajsza wynosiła mniej niż 5 , A jutro jest planowany @ to wydaje mi się, że to nie ciąża [emoji848]raczej beta już by urosła na 2 dni przed . Ale oczywiście mogę się mylić [emoji16] także trzymam kciuki [emoji4]
Tak samo myślę, ale jak to się mówi... nadzieja umiera ostatnia 😎

Kurde, jestem załamana:( W zeszłym tyg 2 testy beta hcg potwierdziły ciążę, progesteron też wysoki. Dziś zrobiłam kolejną betę, ale kupiłam też test z moczu Pink, chciałam mieć na pamiątkę a On wychodzi negatywny :( czy któraś z was miała taką sytuację, że testy domowe długo wychodziły negatywne a ciąża jednak się rozwijała? Coś czuję że to ciąża biochemiczna :(
I jak tam masz już wynik ?
Mam nadzieje ze wszystko dobrze

Wracam od ginekologa, jajeczkowanie za kilka godz może być ale z. Lewego jajnika a ja nie mam lewego jajowodu. Lekarz powiedział, że możliwe że ten prawy wychwyci. Także działamy

Oczywiście jestem tego samego zdania [emoji4] ja czekam na rozwój sytuacji jutro powinna być @ mam nadzieję, że jednak się nie pojawi [emoji28] A już nie wspomnę o tym , że tak mnie korci zrobić test że mmm tym bardziej tak zaczęły piersi boleć . Normalnie czuje jakby patrzyły. No i od czasu do czasu pobolewa brzuch jak na @ . No chyba , że to to [emoji848][emoji17]
Tak samo myślę, ale jak to się mówi... nadzieja umiera ostatnia [emoji41]

Powiedzcie proszę czy jest szansa żeby odczuwać pierwsze oznaki ciąży typu zgaga, mdłości jeszcze przed implantacją zarodka ? Ja miałam zgagę teraz w ciąży biochemicznej, ani wcześniej jej nie odczuwałam aż do wczoraj.

reklama
Do góry