reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Cześć Dziewczyny! ❤️ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Już zaczynam się zastanawiać, czy wszystko jest ok. Nie mam żadnych innych objawów. W ogóle nie czuję, że jestem w ciąży 🙈 We wrześniu poroniłam i obawy wracają.

Cześć Dziewczyny! ❤ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Już zaczynam się zastanawiać, czy wszystko jest ok. Nie mam żadnych innych objawów. W ogóle nie czuję, że jestem w ciąży 🙈 We wrześniu poroniłam i obawy wracają.
Spokojnie mam podobnie ale nie myślę o tym źle. Dzisiaj zrobiłam betę i zobaczę co pokaże dziś nawet mdłości jakoś nie mam a Ostatnio mnie meczyly strasznie.

Cześć Dziewczyny! ❤️ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Ja się czuję jakby mnie walec przejechał 🙈 albo coś wymemlało i wypluło 😂 mdłości nie mam ale bolą mnie plecy piersi... I ogólnie czuje się słaba i spiaca 🙈 w pierwszej ciąży chodziłam do pracy do lutego a cc miałam w maju ☺️

Cześć Dziewczyny! ❤ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Ja się czuję zupełnie normalnie co też dziś mnie trochę martwi. A jeszcze wczoraj pisałam, ze jestem oaza spokoju...😜 jedynie odczuwam zmęczenie ciagle. Ale nic poza tym, piersi mnie w ogóle nie bolą, a w pierwszej ciąży dotknąć sie ich nie dało tak bolały. Ale kazda ciąża jest inna, wiec trzeba być dobrej myśli i uzbroić sie w cierpliwość😉

Mnie boli głowa, mam opuchnięte dziąsła i czuję się połamana. Jestem też bardzo śpiąca i mam wrażliwe piersi. Zauważyłam też większy apetyt.
Wczorajsza beta poniżej 5 ale @ powinna być dopiero jutro. Kolejny test robię w piątek więc mam jeszcze nadzieję że to ciąża a nie wyjątkowo wredny PMS.

Ja się czuję zupełnie normalnie co też dziś mnie trochę martwi. A jeszcze wczoraj pisałam, ze jestem oaza spokoju...😜 jedynie odczuwam zmęczenie ciagle. Ale nic poza tym, piersi mnie w ogóle nie bolą, a w pierwszej ciąży dotknąć sie ich nie dało tak bolały. Ale kazda ciąża jest inna, wiec trzeba być dobrej myśli i uzbroić sie w cierpliwość😉
Wiem, że są ciąże bezobjawowe, ale jakoś w środku człowiek się tak zastanawia, czy jest ok. Masz rację. Bądźmy cierpliwe ❤️😘

reklama
Do góry