Kala_kalus
Aktywna w BB
Dziewczyny sprawdzalyscie chiński kalendarz płci? U większości moich znajomych i rodziny to się sprawdziło..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jakDziewczyny sprawdzalyscie chiński kalendarz płci? U większości moich znajomych i rodziny to się sprawdziło..
Uda się następnym razem głowa do góryJa się z wami żegnam niestety...@ jednak się pojawił więc próbujemy dalej może uda się w kwietniu [emoji4] wszystkiego dobrego dla Was [emoji173]
Super A przy jakim poziomie hcg już u Ciebie było widać?Witam dziewczyny. Byłam dziś na pierwszej wizycie in mam swoją kropeczke 5 tydzień kolejna wizyta za 3 tyg. PozdrawiamZobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163
Ja sprawdzałam i na lipiec wychodzi mi syn a wczoraj to jeszcze dziewczynaDziewczyny sprawdzalyscie chiński kalendarz płci? U większości moich znajomych i rodziny to się sprawdziło..
PowodzeniaJa się z wami żegnam niestety...@ jednak się pojawił więc próbujemy dalej może uda się w kwietniu [emoji4] wszystkiego dobrego dla Was [emoji173]
Czyli jak
U mnie się nie sprawdziło. Myślę że jest jakieś 50% szans, że się sprawdzi [emoji6]Można sprawdzić po wieku kobiety i miesiącu poczęcia jaka będzie płeć [emoji4]