reklama
Super [emoji3059] gratulacje [emoji4][emoji4]
Witam dziewczyny. Byłam dziś na pierwszej wizycie in mam swoją kropeczke 5 tydzień kolejna wizyta za 3 tyg. PozdrawiamZobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163
Ja robiłam betę 10 dni po owulacji, w 25 dc i było 5,1 za 2 dni 37,2 więc ładnie rosło, brałam duphaston dalej i czekałam na wizytę. Objawów miałam coraz więcej, miałam nadzieję że będzie wszystko ok. Dziś jest drugi dzień, jak objawy ciążowe się skończyły... ani zgagi, nie jest mi słabo, piersi już nic a nic nie bolą. Dobrze że zrobiłam te testy, dziś brzuch boli mnie bardziej niż ostatnio, nawet zaczynam plamić ale chociaż wiem na czym stoję..Ja miesiąc temu zrobiłam pierwsze testy 10 dni po spodziewanej @ i wtedy betę miałam 48 i Pani ginekolog powiedziała że już wtedy była za niska. Dwa dni później dostałam @
Tak że trzymam za Was i za wasze kropeczki mocno kciuki ;** Może kwiecień będzie mój
Ostatnia edycja:
K
Katijah
Gość
Przykro...Ja odstawiam duphaston i również czekam na krwawienie, mam nadzieję że szybko przyjdzie i zaczynam kolejny cykl stymulacji
K
Katijah
Gość
GratkiWitam dziewczyny. Byłam dziś na pierwszej wizycie in mam swoją kropeczke 5 tydzień kolejna wizyta za 3 tyg. PozdrawiamZobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163
netka.
Fanka BB :)
Ja robiłam betę 10 dni po owulacji, w 25 dc i było 5,1 za 2 dni 37,2 więc ładnie rosło, brałam duphaston dalej i czekałam na wizytę. Objawów miałam coraz więcej, miałam nadzieję że będzie wszystko ok. Dziś jest drugi dzień, jak objawy ciążowe się skończyły... ani zgagi, nie jest mi słabo, piersi już nic a nic nie bolą. Dobrze że zrobiłam te testy, dziś brzuch boli mnie bardziej niż ostatnio, nawet zaczynam plamić ale chociaż wiem na czym stoję..
Tak że trzymam za Was i za wasze kropeczki mocno kciuki ;** Może kwiecień będzie mój
Trzymam mocno kciuki za kwiecień.
Trzymaj się dzielnie.
Powodzenia.
Uda się, będzie dobrze. MusiO pierwsza ciążę starałam się półtorej roku, udało się dopiero w 6 cyklu stymulacji. Tym razem, staraliśmy się 4 cykle ale 3 były bezowulacyjne, ten 4 udało się odrazu wywołać owulację i zajść, szkoda tylko że na tak krótko
GratulujeWitam dziewczyny. Byłam dziś na pierwszej wizycie in mam swoją kropeczke 5 tydzień kolejna wizyta za 3 tyg. PozdrawiamZobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163Zobacz załącznik 1142163
reklama
Kala_kalus
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny U mnie owulacja była w niedziele, wiec jeśli się udało to tez załapie się na marzec Oby się udało!