Gratuluję i powodzeniaDziewczyny moja beta 22 bladziochy się potwierdziły w poniedziałek powtórzę i termin 9 marzec
reklama
mmlodamamaaa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć do was? Dziś właśnie zrobiłam test bo spóźnia mi się parę dni miesiączka i test wyszedł z 2kreskami w tym jedna blada mam zamiar powtórzyć test za parę dni i w przyszłym tygodniu A później umówić się do lekarza.
Jestem po poronieniu w 8tyg. W tym roku poronilam w kwietniu
Jestem po poronieniu w 8tyg. W tym roku poronilam w kwietniu
Witaj, pewnie że możesz dołączyć Życzę Ci żeby ta ciąża przebiegła spokojnie. Niestety wiem co znaczy poronić. Tym razem musi być dobrze.Cześć dziewczyny, mogę dołączyć do was? Dziś właśnie zrobiłam test bo spóźnia mi się parę dni miesiączka i test wyszedł z 2kreskami w tym jedna blada mam zamiar powtórzyć test za parę dni i w przyszłym tygodniu A później umówić się do lekarza.
Jestem po poronieniu w 8tyg. W tym roku poronilam w kwietniuZobacz załącznik 1139706
Gratulacje!! Ja też jestem po poronieniu, ale miałam je we wrześniu. Kilka dni temu zobaczyłam pozytywny test. Tym razem musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki za CiebieCześć dziewczyny, mogę dołączyć do was? Dziś właśnie zrobiłam test bo spóźnia mi się parę dni miesiączka i test wyszedł z 2kreskami w tym jedna blada mam zamiar powtórzyć test za parę dni i w przyszłym tygodniu A później umówić się do lekarza.
Jestem po poronieniu w 8tyg. W tym roku poronilam w kwietniuZobacz załącznik 1139706
Super. Witamy i gratulujemyDziewczyny moja beta 22 bladziochy się potwierdziły w poniedziałek powtórzę i termin 9 marzec
mmlodamamaaa
Narazie zapisałam się do was i do lutowych mam bo ciężko mi określić termin [emoji16][emoji16]
Mam nadzieję że tym razem się uda bez komplikacji
To Tak jak ja ale teraz już tu bardziej aktywna a jak u Was z samopoczuciem? Macie zachcianki?Narazie zapisałam się do was i do lutowych mam bo ciężko mi określić termin [emoji16][emoji16]
mmlodamamaaa
Nie mam zachcianek narazie. Z moim samopoczuciem wszystko okej bez problemów
To Tak jak ja ale teraz już tu bardziej aktywna a jak u Was z samopoczuciem? Macie zachcianki? [emoji16]
Hmmm zachcianki heheh narazie ino na czekoladę ale za to keczup ma inni smak i ciasta kokosowe tak okropnie pachną z każdym podmuchem wiatru czułam gulę w gardle a to dopiero początku już się boję co będzie dalejTo Tak jak ja ale teraz już tu bardziej aktywna a jak u Was z samopoczuciem? Macie zachcianki?
reklama