reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A i wczoraj jadłam gofra z bitą śmietana, uwielbiam. Ale śmietana miała jakiś inny smak, nie za bardzo mi smakowała a zawsze jeździmy do sprawdzonego miejsca 🙈🙉🙊.

reklama
Dziewczyny robiłam wczoraj test, wyszedł negatywny, @ ma być 29 czerwca. Czy to możliwe, że wyszedł negatywny mimo ciąży? Odczuwam dziwne bóle brzucha,piersi i jest mi niedobrze. Może któraś miała podobnie.😊

Zrób bete rozwiane wszystkie wątpliwości [emoji16] ja byłam pewna że jestem w ciąży mimo że do @ jeszcze 5 dni bo miałam wymioty ogólnie marnie się czułam i mogłam spać non stop ( chociaż do teraz mam senność taka że hoho ) [emoji23] i strasznie blada jestem . Test zrobiłam i ja tam niby widziałam że coś się pokazało ledwo ledwo zauważyłam, poszłam zrobić wczoraj bete , ale niestety ujemna więc czekam jeszcze 5 dni na mrs. @ [emoji26]
Dziewczyny robiłam wczoraj test, wyszedł negatywny, @ ma być 29 czerwca. Czy to możliwe, że wyszedł negatywny mimo ciąży? Odczuwam dziwne bóle brzucha,piersi i jest mi niedobrze. Może któraś miała podobnie.[emoji4]

No właśnie jak to jest z tymi testami.
Mnie korci strasznie żeby codziennie robić 😅. Majątek stracę.
Jutro mam 25 dzień cyklu przy owulacji koło 14 dnia, robiłam testy i wszystkie objawy owulki były. Cykle mam od 25-35 dni nawet 🤔.

Myślicie ze test już może coś pokazać?
Z poprzednimi ciążami robiłam koło terminu miesiączki i były blade ale widoczne kreski.

reklama
Lepiej poczekać [emoji4]
No właśnie jak to jest z tymi testami.
Mnie korci strasznie żeby codziennie robić [emoji28]. Majątek stracę.
Jutro mam 25 dzień cyklu przy owulacji koło 14 dnia, robiłam testy i wszystkie objawy owulki były. Cykle mam od 25-35 dni nawet [emoji848].

Myślicie ze test już może coś pokazać?
Z poprzednimi ciążami robiłam koło terminu miesiączki i były blade ale widoczne kreski.

Do góry