Nadja_n
Fanka BB :)
Myślę że jakby było mega groźnie to być dożylnie fenoterol dostała.Gdzie tam, dali mi scopolan w czopkach i na tym koniec.
Za wcześnie na poród, muszą wyciszyć skurcze.
Dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że jakby było mega groźnie to być dożylnie fenoterol dostała.Gdzie tam, dali mi scopolan w czopkach i na tym koniec.
To lepiej zostań tam,bezpieczniej niż, w domu, w mojej 1 ciąży też bardziej odczuwałam bóle, kłucia i ciagniacia.Nie wiem jeszcze, pol nocy nie spalam, boli mnie podbrzusze.
O kurcze magnez i no-spe brałaś jak Ci twardniał? Dobrze że jesteś w szpitalu chociaż masz to pod kontrolą i będzie dobrze.Właśnie jestem w szpitalu pod obserwacją, bo zbyt często zaczął mi brzuch twardnieć.
Dokładnie, lekarz wlasnie mi powiedział że za mało magnezu biore, zwiększono mi dawkę, bo pomimo brania mam niedobór.O kurcze magnez i no-spe brałaś jak Ci twardniał? Dobrze że jesteś w szpitalu chociaż masz to pod kontrolą i będzie dobrze.
No tak właśnie myślałam że mało magnezu możesz mieć ja biorę 2x1 magnez ale jak mi twardnieje brzuch to 3x biorę i no-spe ale to zawsze pomaga zdrówka jak najwięcej dla WasDokładnie, lekarz wlasnie mi powiedział że za mało magnezu biore, zwiększono mi dawkę, bo pomimo brania mam niedobór.
Mi zwiększono do 3x2. Dziękujemy. Mam nadzieję ze szybko wyjdziemyNo tak właśnie myślałam że mało magnezu możesz mieć ja biorę 2x1 magnez ale jak mi twardnieje brzuch to 3x biorę i no-spe ale to zawsze pomaga zdrówka jak najwięcej dla Was
A jaka dawkę magnezu Ci zlecił?Dokładnie, lekarz wlasnie mi powiedział że za mało magnezu biore, zwiększono mi dawkę, bo pomimo brania mam niedobór.