Marvelka89
Fanka BB :)
Kiedy testujesz?Ja jak się dowiem to też szybko będę chciała iść....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy testujesz?Ja jak się dowiem to też szybko będę chciała iść....
A jak do tej pory sobie radziłaś?
Może faktycznie naturalne metody.
U mnie w robocie masakra, jeszcze urlopy, trzeba robić za dwoje. Nie będę w takim stanie teraz latała braki kadroweJa jak się dowiem to też szybko będę chciała iść....
Trzymaj się i do 21.07. Daj znaćJa chwilowo robie przerwę od forum, do następnej wizyty 21 lipca. Co ma być to będzie... Ale muszę koniecznie przestać myśleć o tematach ciążowych. Żołądek mnie boli od stresu, więc odpuszczam. Jeszcze tylko info o l4 w pracy, nie będą szczęśliwi..
Trzymajcie się mamuśki.
15 lipca mam termin @Kiedy testujesz?
Właśnie też jestem ciekawa. U nas w mieście ginekolodzy na NFZ to ci już którzy na emeryturę powinni iść....Nadal jest coś takiego że kiedy chodzimy prywatnie do ginekologa to lekarz rodzinny może ma prawo raz w ciągu całej ciąży wypisać skierowanie na badania krwi itp? Zawsze te pierwsze są najdroższe bo tam hiv i toxo itd. Mi w pierwszej ciąży wypisywala skierowanie bo normalnie jak mnie podliczły to wyszło 250 zł
Dziewczyny, które robiły testy owulacyjne dłużej niż do pozytywnego jak długo utrzymuje się ta druga blada kreska?