reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A jak do tej pory sobie radziłaś?
Może faktycznie naturalne metody.

Refluks odezwał się u mnie gdy zaczęłam pracę była bardzo stresująca :/ skończył się zwolnieniem z pracy 🙈 dostałam leki odstresowałam się i przeszło 😉 Ale gdy mam większy stres to odzywa się na nowo 😕 Odkąd przestałam pracować prowadziłam raczej bezstresowy tryb życia 😉 aaa i ostatnio przez jakieś 2 miesiące piłam sok z aloesu ;) Teraz przestałam bo nie wiem czy mogę. ATyle jeszcze ze u mnie nie objawia się to zgagą. Tylko właśnie bólem brzucha, odbijaniem i "zagazowaniem" :/

Ostatnia edycja:
Ja chwilowo robie przerwę od forum, do następnej wizyty 21 lipca. Co ma być to będzie... Ale muszę koniecznie przestać myśleć o tematach ciążowych. Żołądek mnie boli od stresu, więc odpuszczam. Jeszcze tylko info o l4 w pracy, nie będą szczęśliwi.. :wink:
Trzymajcie się mamuśki. :-) :)
Trzymaj się i do 21.07. Daj znać 😘

Nadal jest coś takiego że kiedy chodzimy prywatnie do ginekologa to lekarz rodzinny może ma prawo raz w ciągu całej ciąży wypisać skierowanie na badania krwi itp? Zawsze te pierwsze są najdroższe bo tam hiv i toxo itd. Mi w pierwszej ciąży wypisywala skierowanie bo normalnie jak mnie podliczły to wyszło 250 zł

Nadal jest coś takiego że kiedy chodzimy prywatnie do ginekologa to lekarz rodzinny może ma prawo raz w ciągu całej ciąży wypisać skierowanie na badania krwi itp? Zawsze te pierwsze są najdroższe bo tam hiv i toxo itd. Mi w pierwszej ciąży wypisywala skierowanie bo normalnie jak mnie podliczły to wyszło 250 zł
Właśnie też jestem ciekawa. U nas w mieście ginekolodzy na NFZ to ci już którzy na emeryturę powinni iść....

Dziewczyny, które robiły testy owulacyjne dłużej niż do pozytywnego jak długo utrzymuje się ta druga blada kreska?

Dziewczyny, które robiły testy owulacyjne dłużej niż do pozytywnego jak długo utrzymuje się ta druga blada kreska?
[/QUOTE]

Bladą kreskę na testach owu miałam cały czas, do 11 dnia po, kiedy wyszedł pozytywny test ciążowy. Ale w poprzednich cyklach bywało że miałam drugą bladą kreskę do samego okresu,

Bladą kreskę na testach owu miałam cały czas, do 11 dnia po, kiedy wyszedł pozytywny test ciążowy. Ale w poprzednich cyklach bywało że miałam drugą bladą kreskę do samego okresu,
[/QUOTE]
Ciekawa jestem od czego zależy.
Ja poprzedni cykl raczej nie miałam pozytywnego testu owulacyjnego w tym był i potwierdzone na monitoringu u gina

reklama
Więc będzie druga dzidzia 😍 Gin w piątek,
Według moich kalkulacji termin 12/ 17 marzec ☺️ któraś z Was ma podobny termin?

Załączniki

• IMG_20200708_074723.jpg
    IMG_20200708_074723.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 75
Do góry