reklama
Tęż ostatnia miesiączka u mnie 28 maja. Dzisiaj byłam na USG. Co mówi lekarz?Dziewczyny, czy ktoś miał takiej wielkości pecherzyki w 5 tygodniu i wszystko później się rozwinęło? Ostatni okres 28 maj, usg z 6lipca
K
Katijah
Gość
Byś musiała widzieć przyrostNie robiłam lekarka mi kazała zrobić po poniedzilkowej wizycie jedna w tym tygodniu i druga w następnym. Bo twierdziła że pęcherzyk jest za mały i nie wie co z niego będzie.
A patrzyłaś na normy wg tygodnia?
K
Katijah
Gość
OkJa dziś byłam u lekarza 5t6d. Serce bije już. Jak na razie wszytsko OK - nastepna wizyta za 3 tygodnie. Lekarz nie kazał robić bety myśliecie że to ok?
K
Katijah
Gość
A Twoje usg jak?Tęż ostatnia miesiączka u mnie 28 maja. Dzisiaj byłam na USG. Co mówi lekarz?
Mag1503
Fanka BB :)
Będzie dobrze...
Jestem już po jednym poronieniu w marcu i strasznie się boje. Dzisiaj czekam na drugi wynik hcg. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze bo inaczej nie dam sobie rady. Póki co boje się cieszyć, już raz się cieszyłam.... staram się podchodzić narazie z dystansem, przynajmniej do wizyty u lekarza. Tak bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrzeTo u mnie podobnie 5-9.06 ostatnia miesiączka będzie wszystko dobrze
K
Katijah
Gość
Daj znać jak najszybciejJestem już po jednym poronieniu w marcu i strasznie się boje. Dzisiaj czekam na drugi wynik hcg. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze bo inaczej nie dam sobie rady. Póki co boje się cieszyć, już raz się cieszyłam.... staram się podchodzić narazie z dystansem, przynajmniej do wizyty u lekarza. Tak bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze
U mnie na USG już było widoczne bijące serce i rozmiar odpowiedni do wieku ciązy.A Twoje usg jak?
Patla9393
Fanka BB :)
Mówił, że pecherzyki mają dobry kształt, ale ze wyglądają na 3/4 tydzień i kolejna wizyta za 2 tygodnie. Boję się, że mogą być puste i powtórka z rozrywki....Tęż ostatnia miesiączka u mnie 28 maja. Dzisiaj byłam na USG. Co mówi lekarz?
A u Ciebie jak?
reklama
U
użytkownik-a
Gość
W becie są ważne przyrosty ja na twoim miejscu zrobiła za 48 h żeby zobaczyć czy ona rośnieNie robiłam lekarka mi kazała zrobić po poniedzilkowej wizycie jedna w tym tygodniu i druga w następnym. Bo twierdziła że pęcherzyk jest za mały i nie wie co z niego będzie.