K
Katijah
Gość
GratulujęWięc będzie druga dzidzia Gin w piątek,
Według moich kalkulacji termin 12/ 17 marzec któraś z Was ma podobny termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęWięc będzie druga dzidzia Gin w piątek,
Według moich kalkulacji termin 12/ 17 marzec któraś z Was ma podobny termin?
Mi wychodzi 16/17 marzec, ostatnia miesiączka 10.06 staram się jeszcze nie cieszyć, choć mam nadzieje ze będzie dobrzeWięc będzie druga dzidzia Gin w piątek,
Według moich kalkulacji termin 12/ 17 marzec ☺ któraś z Was ma podobny termin?
Będzie dobrze...Mi wychodzi 16/17 marzec, ostatnia miesiączka 10.06 staram się jeszcze nie cieszyć, choć mam nadzieje ze będzie dobrze
Super gratulujeMogę dołączyć/ Termin na 4,03 - 3 ciąża
To u mnie podobnie 5-9.06 ostatnia miesiączka będzie wszystko dobrzeBędzie dobrze...
A wcześniej betę robiłaś?Hej mam wynik bety 2197,8 nie wiem jak go interpretować. Pomożecie. Nie wiem czy to nie za mały przyrost jak na mój tydzień ost. Miesiaczka 25 maja.
Nie robiłam lekarka mi kazała zrobić po poniedzilkowej wizycie jedna w tym tygodniu i druga w następnym. Bo twierdziła że pęcherzyk jest za mały i nie wie co z niego będzie.A wcześniej betę robiłaś?