U
użytkownik-a
Gość
A ile % przyrostu ? Na jakim poziomie bety ?Beta źle przyrosła. Więc chyba nic z tego nie będzie. Jestem załamana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile % przyrostu ? Na jakim poziomie bety ?Beta źle przyrosła. Więc chyba nic z tego nie będzie. Jestem załamana
Z tego co wyczytalam to miala gdzies byc lista takich lekow. Poczytajcie na ten temat, bo to co ja pisze to wydaje sie byc z kosmosu no i jezeli cos takiego sie okaze prawda, to napewno trzeba sie dopominac zarowno u lekarza jak i w apteceChyba nie wiedzą. Ja wykupywałam dzisiaj receptę i za wszystko zapłaciłam. Może to jest dopiero w fazie wdrażania?
Haha ja tak samo mam drzemeczka po 19 i też właśnie pobolewanie brzucha jak na okres.. całe 9msc człowiek będzie się martwił po tej stracieHej witam Was wszystkie
Ja dziś miałam bardzo senny dzień i teraz też godzina 20 a ja ledwo oczy mam otwarte. A Wy jak się trzymacie??
Z tym że musisz zaznaczyć że jesteś w ciąży żeby VI dobral odpowiednie idź czemu masz się męczyć jak można sobie pomóc i lepiej się czućJa ostatnio kiepsko funkcjonuje może któraś z Was coś poradzi Mam wrażenie jakby mi coś na żołądku leżało cały czas zjem i jestem pełna jak balon ogólnie mam stwierdzony refluks żołądka na tle nerwowym I teraz tak się zastanawiam czy to czasem to się nie odzywa Pobolewa mnie brzuch niby jak na @ ale to nie to i nie wiem czy to normalne czy nie Dziś trochę więcej pochodziłam i ból pleców się odezwał i kości ogonowej Człowiek już świruje Myślę czy nie zadzwonić do lekarza rodzinnego i nie prosić o leki na ten refluks... Co myślicie?
Oj na pewno nie będę poświęcać swojego I dziecka zdrowia dla pracy. Jeśli tylko dostanę l4 na pewno pójdę.Podziwiam Cię. Ja od dzisiaj na L4.
Kochana mi leki ipp rozwaliły jelita także uważaj. Może spróbuj naturalnie. Rano na czczo glutek z siemienia, jakis Dobry probiotyk?Ja ostatnio kiepsko funkcjonuje może któraś z Was coś poradzi Mam wrażenie jakby mi coś na żołądku leżało cały czas zjem i jestem pełna jak balon ogólnie mam stwierdzony refluks żołądka na tle nerwowym I teraz tak się zastanawiam czy to czasem to się nie odzywa Pobolewa mnie brzuch niby jak na @ ale to nie to i nie wiem czy to normalne czy nie Dziś trochę więcej pochodziłam i ból pleców się odezwał i kości ogonowej Człowiek już świruje Myślę czy nie zadzwonić do lekarza rodzinnego i nie prosić o leki na ten refluks... Co myślicie?
A jak do tej pory sobie radziłaś?Ja ostatnio kiepsko funkcjonuje może któraś z Was coś poradzi Mam wrażenie jakby mi coś na żołądku leżało cały czas zjem i jestem pełna jak balon ogólnie mam stwierdzony refluks żołądka na tle nerwowym I teraz tak się zastanawiam czy to czasem to się nie odzywa Pobolewa mnie brzuch niby jak na @ ale to nie to i nie wiem czy to normalne czy nie Dziś trochę więcej pochodziłam i ból pleców się odezwał i kości ogonowej Człowiek już świruje Myślę czy nie zadzwonić do lekarza rodzinnego i nie prosić o leki na ten refluks... Co myślicie?
Ja jak się dowiem to też szybko będę chciała iść....Podziwiam Cię. Ja od dzisiaj na L4.