reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Najgorsze jest to że po każdym wypróżnieniu się podmywam ,dbam o to jak nigdy ,pije wodę z cytryną i zuravit do tego a tu takie coś .Jeszcze jak się czyta o powikłaniach to płakać się chce.

Najgorsze jest to że po każdym wypróżnieniu się podmywam ,dbam o to jak nigdy ,pije wodę z cytryną i zuravit do tego a tu takie coś .Jeszcze jak się czyta o powikłaniach to płakać się chce.
Robię to samo co ty , żuravit nic nie daje (mi nigdy nie pomagał). Ja już takie epizody mam od października, że nawraca ciągle zapalenie pecherza. Ja już nie czytam o powikłaniach bo tylko się nakręca człowiek.

Mnie pomogła właśnie furagina przez tydzień 3razy 2tabl.
Wczesniej antybiotyk monural 1 saszetka do picia nie pomogło.
A bez ciąży właśnie monural pomagał.
Ja, czysty sok z żurawiny pije tak 1-2szklanki na tydzień, jest mega kwaśny. Poza tym kupiłam długa kurtkę bo w ciąży pęcherz mega wrażliwy na zimno.
Po monural i furagine miałam grzybice pochwy 😩Teraz póki co odpukać ok w tym temacie.
Za to mega zadyszka codziennie😱

Ja bym się nie podmywala za każdym razem, nadmiar higieny tez szkodzi a pozatym w wilgotnych warunkach bakterie jeszcze lepiej się namnazaja.

Ja bym się nie podmywala za każdym razem, nadmiar higieny tez szkodzi a pozatym w wilgotnych warunkach bakterie jeszcze lepiej się namnazaja.
No masz rację to może być przez częste podmywanie .
Zastanawiam się czy mogę brać ospamox razem z furagina bo furagine mam dopiero od wczoraj ale lekarz dziś przepisał mi jeszcze ospamox ale nie napisał czy furagine dalej brać🤦

Zastanawiam się czy mogę brać ospamox razem z furagina bo furagine mam dopiero od wczoraj ale lekarz dziś przepisał mi jeszcze ospamox ale nie napisał czy furagine dalej brać🤦
Nie wiem czy furagina ma sens z antybiotykiem, może po antybiotyku ale to chyba lepiej niech się lekarz wypowiedzi albo farmaceuta😉

Furagine minimum 5-7dni brania żeby coś podziałała.
Nadmierna higiena niestety w ciąży powoduje np. Grzybice, wszędzie radzą prysznic zamiast wanny, żele dla ciazarnych.

Ja też się ostatnio ciągle z czyms "bujam" a to hemoroidy a to zapalenie pochwy a teraz jeszcze wizyta u diabetologa bo cukier jak na ciążę za wysoki😅ale kocham swój stan 😉

reklama
Do góry