reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Najgorsze jest to że po każdym wypróżnieniu się podmywam ,dbam o to jak nigdy ,pije wodę z cytryną i zuravit do tego a tu takie coś .Jeszcze jak się czyta o powikłaniach to płakać się chce.

Najgorsze jest to że po każdym wypróżnieniu się podmywam ,dbam o to jak nigdy ,pije wodę z cytryną i zuravit do tego a tu takie coś .Jeszcze jak się czyta o powikłaniach to płakać się chce.
Robię to samo co ty , żuravit nic nie daje (mi nigdy nie pomagał). Ja już takie epizody mam od października, że nawraca ciągle zapalenie pecherza. Ja już nie czytam o powikłaniach bo tylko się nakręca człowiek.

Mnie pomogła właśnie furagina przez tydzień 3razy 2tabl.
Wczesniej antybiotyk monural 1 saszetka do picia nie pomogło.
A bez ciąży właśnie monural pomagał.
Ja, czysty sok z żurawiny pije tak 1-2szklanki na tydzień, jest mega kwaśny. Poza tym kupiłam długa kurtkę bo w ciąży pęcherz mega wrażliwy na zimno.
Po monural i furagine miałam grzybice pochwy 😩Teraz póki co odpukać ok w tym temacie.
Za to mega zadyszka codziennie😱

Ja bym się nie podmywala za każdym razem, nadmiar higieny tez szkodzi a pozatym w wilgotnych warunkach bakterie jeszcze lepiej się namnazaja.

Ja bym się nie podmywala za każdym razem, nadmiar higieny tez szkodzi a pozatym w wilgotnych warunkach bakterie jeszcze lepiej się namnazaja.
No masz rację to może być przez częste podmywanie .
Zastanawiam się czy mogę brać ospamox razem z furagina bo furagine mam dopiero od wczoraj ale lekarz dziś przepisał mi jeszcze ospamox ale nie napisał czy furagine dalej brać🤦

Zastanawiam się czy mogę brać ospamox razem z furagina bo furagine mam dopiero od wczoraj ale lekarz dziś przepisał mi jeszcze ospamox ale nie napisał czy furagine dalej brać🤦
Nie wiem czy furagina ma sens z antybiotykiem, może po antybiotyku ale to chyba lepiej niech się lekarz wypowiedzi albo farmaceuta😉

Furagine minimum 5-7dni brania żeby coś podziałała.
Nadmierna higiena niestety w ciąży powoduje np. Grzybice, wszędzie radzą prysznic zamiast wanny, żele dla ciazarnych.

Ja też się ostatnio ciągle z czyms "bujam" a to hemoroidy a to zapalenie pochwy a teraz jeszcze wizyta u diabetologa bo cukier jak na ciążę za wysoki😅ale kocham swój stan 😉

reklama
Do góry