reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny a kupujecie rożki, kokony, łóżko dostawcze? Ja mam na oku dwa rożki, No i dzisiaj wahałam się ale chciałam kupić Chicco Next2me i Chicco baby Hug 4w1 i teraz pytanie, czy to będzie przydatne

Mam jedno i drugie i obie rzeczy są bardzo przydatne. Jeśli chodzi o łóżeczko, Next2me jest w mojej ocenie niezastąpione. Masz maluszka przy sobie, ale jednocześnie ma swoje łóżeczko co jest i bezpieczne i kształtuje dobre nawyki. Dodatkowo możesz je ułożyć pod kątem co bardzo pomaga gdy dziecko ulewa.
Baby Hug jest natomiast świetne w ciągu dnia- dziecko możęsz mieć zawsze obok - na tarasie, w salonie itp. Mój synek ma 5mc i często leży w takiej półleżącej pozycji - nie jest to jeszcze siedząca, ale właśnie taka pośrednia możliwość jaką daje Baby Hug - dzięki temu widzi co się dzieje dookoła i mam chwilę spokoju np podczas gotowania obiadu :D

reklama
Dziewczyny mam pytanie bo wczoraj odebrałam wyniki moczu i są kiepskie bakterie i leukocyty .Lekarz dał mi furagine tylko czy moge jutro powtórzyć badanie moczu czy w trakcie brania nie ma sensu ?

Ja miałam badania po 5 dniach brania furaginy i kiepska sprawa. Jutro idę do gina z wynikami a kazał mi tymczasowo brać urosept. Zobaczymy co będzie jutro
Kurde ja mam 600 bakterii i leukocyty ilościowo 30-40 a w polu widzenia 7-10.Dlugo brałaś ta furagine bo ja od wczoraj 3*2 tabletki.

Tydzień temu wyniki dobre i tak intuicyjnie zrobiłam badanie bo myślałam lepiej częściej kontrolować bo robiłam w nocy często siku i masz ,trzeba cały czas pilnować ,oszaleć można.

reklama
A brałaś tylko to czy jeszcze coś ,jakiś antybiotyk bo ja od jutra będę mieć jeszcze antybiotyk i nie wiem czy ta furagine brać też czy nie ,lekarz nie odpisuje🤦
Nie miałam antybiotyku jeszcze. Ale pewnie na tym się zakończy, bo chodzę sikać co chwilę i ten ból pęcherza i przy oddawaniu moczu, masakra.

Do góry