reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny a kupujecie rożki, kokony, łóżko dostawcze? Ja mam na oku dwa rożki, No i dzisiaj wahałam się ale chciałam kupić Chicco Next2me i Chicco baby Hug 4w1 i teraz pytanie, czy to będzie przydatne

Mam jedno i drugie i obie rzeczy są bardzo przydatne. Jeśli chodzi o łóżeczko, Next2me jest w mojej ocenie niezastąpione. Masz maluszka przy sobie, ale jednocześnie ma swoje łóżeczko co jest i bezpieczne i kształtuje dobre nawyki. Dodatkowo możesz je ułożyć pod kątem co bardzo pomaga gdy dziecko ulewa.
Baby Hug jest natomiast świetne w ciągu dnia- dziecko możęsz mieć zawsze obok - na tarasie, w salonie itp. Mój synek ma 5mc i często leży w takiej półleżącej pozycji - nie jest to jeszcze siedząca, ale właśnie taka pośrednia możliwość jaką daje Baby Hug - dzięki temu widzi co się dzieje dookoła i mam chwilę spokoju np podczas gotowania obiadu :D

reklama
Dziewczyny mam pytanie bo wczoraj odebrałam wyniki moczu i są kiepskie bakterie i leukocyty .Lekarz dał mi furagine tylko czy moge jutro powtórzyć badanie moczu czy w trakcie brania nie ma sensu ?

Ja miałam badania po 5 dniach brania furaginy i kiepska sprawa. Jutro idę do gina z wynikami a kazał mi tymczasowo brać urosept. Zobaczymy co będzie jutro
Kurde ja mam 600 bakterii i leukocyty ilościowo 30-40 a w polu widzenia 7-10.Dlugo brałaś ta furagine bo ja od wczoraj 3*2 tabletki.

Tydzień temu wyniki dobre i tak intuicyjnie zrobiłam badanie bo myślałam lepiej częściej kontrolować bo robiłam w nocy często siku i masz ,trzeba cały czas pilnować ,oszaleć można.

reklama
A brałaś tylko to czy jeszcze coś ,jakiś antybiotyk bo ja od jutra będę mieć jeszcze antybiotyk i nie wiem czy ta furagine brać też czy nie ,lekarz nie odpisuje🤦
Nie miałam antybiotyku jeszcze. Ale pewnie na tym się zakończy, bo chodzę sikać co chwilę i ten ból pęcherza i przy oddawaniu moczu, masakra.

Do góry