reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja na siłę doszukuje się objawów ciąży....
Teraz cycki mnie bolą gdzie to rzadkość nawet jak miałam @

reklama
Nie planowaliśmy a wręcz uważaliśmy. I tak stało się. Jestem w szoku a mąż przerażony i załamany. Jest mi źle 🥺
My też nie planowaliśmy poprzedniej, którą poroniłam i też uwazalismy. Ja byłam załamana za to narzeczony skakał z radości. Musisz się podnieść na duchu i myśleć tylko pozytywnie. Ja mam wrażenie że to poronienie to było z ogromnego stresu jakie mnie dopadło. Trzymam kciuki, ułoży się Wam wszystko na pewno:)

Laparoskopia, krwawiłam do wewnątrz 🙈 jajowod na szczęście uratowany. Teraz ciąża z drugiego ☺️
Ja bez jednego jajowodu 2 córki mam i staralam się około pół roku..
Teraz wiem, że owulacja była z jajnika lewego a tam brak jajowodu ale nadal. Mam nadzieję 😘🤔😋😉
Skąd pewność, że ciąża z drugiego?

reklama
Cześć Wszystkim!

Jestem tu zupełnie nowa, poszukuję grupy wsparcia ichyba trafiłam na najlepszą :)

Test zrobiony 1 lipca br., a poczęcie najprawdopodobniej podczas weekendu z Bożym Ciałem :D najpewniej 14-15 czerwiec.

106617798_3131434823569361_6487780024397901387_n.jpg

Do góry