reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja na siłę doszukuje się objawów ciąży....
Teraz cycki mnie bolą gdzie to rzadkość nawet jak miałam @

reklama
Nie planowaliśmy a wręcz uważaliśmy. I tak stało się. Jestem w szoku a mąż przerażony i załamany. Jest mi źle 🥺
My też nie planowaliśmy poprzedniej, którą poroniłam i też uwazalismy. Ja byłam załamana za to narzeczony skakał z radości. Musisz się podnieść na duchu i myśleć tylko pozytywnie. Ja mam wrażenie że to poronienie to było z ogromnego stresu jakie mnie dopadło. Trzymam kciuki, ułoży się Wam wszystko na pewno:)

Laparoskopia, krwawiłam do wewnątrz 🙈 jajowod na szczęście uratowany. Teraz ciąża z drugiego ☺️
Ja bez jednego jajowodu 2 córki mam i staralam się około pół roku..
Teraz wiem, że owulacja była z jajnika lewego a tam brak jajowodu ale nadal. Mam nadzieję 😘🤔😋😉
Skąd pewność, że ciąża z drugiego?

reklama
Cześć Wszystkim!

Jestem tu zupełnie nowa, poszukuję grupy wsparcia ichyba trafiłam na najlepszą :)

Test zrobiony 1 lipca br., a poczęcie najprawdopodobniej podczas weekendu z Bożym Ciałem :D najpewniej 14-15 czerwiec.

106617798_3131434823569361_6487780024397901387_n.jpg

Do góry