K
Katijah
Gość
Ja na siłę doszukuje się objawów ciąży....
Teraz cycki mnie bolą gdzie to rzadkość nawet jak miałam @
Teraz cycki mnie bolą gdzie to rzadkość nawet jak miałam @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego jesteście załamani?Nie planowaliśmy a wręcz uważaliśmy. I tak stało się. Jestem w szoku a mąż przerażony i załamany. Jest mi źle
My też nie planowaliśmy poprzedniej, którą poroniłam i też uwazalismy. Ja byłam załamana za to narzeczony skakał z radości. Musisz się podnieść na duchu i myśleć tylko pozytywnie. Ja mam wrażenie że to poronienie to było z ogromnego stresu jakie mnie dopadło. Trzymam kciuki, ułoży się Wam wszystko na pewnoNie planowaliśmy a wręcz uważaliśmy. I tak stało się. Jestem w szoku a mąż przerażony i załamany. Jest mi źle
A ciąża pozamaciczna jak zakończona?
Bo ja akurat po ciąży pozamacicznej mam usunięty jajowod....
Ja bez jednego jajowodu 2 córki mam i staralam się około pół roku..Laparoskopia, krwawiłam do wewnątrz jajowod na szczęście uratowany. Teraz ciąża z drugiego
Zawsze mogłaś mieć Podwójna owulacje także nigdy nic nie wiadomoJa bez jednego jajowodu 2 córki mam i staralam się około pół roku..
Teraz wiem, że owulacja była z jajnika lewego a tam brak jajowodu ale nadal. Mam nadzieję
Skąd pewność, że ciąża z drugiego?
Ja bez jednego jajowodu 2 córki mam i staralam się około pół roku..
Teraz wiem, że owulacja była z jajnika lewego a tam brak jajowodu ale nadal. Mam nadzieję
Skąd pewność, że ciąża z drugiego?
Miałam monitoring więc wiem a czekam na cudZawsze mogłaś mieć Podwójna owulacje także nigdy nic nie wiadomo
Super!!!!8 czerwca byłam na wizycie kontrolnej i był duży pęcherzyk na prawym jajniku więc działaliśmy i się udało