Dobrze, że już po pierwszym usg i jak na razie wszystko w porządku. Jestem dopiero przed wizytą z usg... I się bardzo stresujeHej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
reklama
MałaZuza14
Aktywna w BB
No spójrzcie taki dostałam wczoraj wydruk, nawet mi nie podała ile ma pęcherzyk mm tylko od razu że mały.
Ja na wizycie byłam 3.07 ostatnia miesiączką 26.05. Na usg niestety było widać tylko pęcherzyk 1cm lekarz powiedział że na tym etapie wszystko jest ok i pęcherzyk na właściwym miejscu ( 2 lata temu miałam ciąże pozamaciczna i dopiero teraz się udało) Przyszłam za szybko ale jestem spokojniejsza. Kolejna wizyta 15.07 ale też się martwię czyw szystko Oki czy nie powinno już być widać zarodka Jak tu dziewczyna pisze pęcherzyk 3mm i serduszko bije
Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Mi gin przepisał luteine na wszelki wypadek. Kolejna wizyta 21 lipca.Dobrze, że już po pierwszym usg i jak na razie wszystko w porządku. Jestem dopiero przed wizytą z usg... I się bardzo stresuje
Napewno będzie dobrzeJa na wizycie byłam 3.07 ostatnia miesiączką 26.05. Na usg niestety było widać tylko pęcherzyk 1cm lekarz powiedział że na tym etapie wszystko jest ok i pęcherzyk na właściwym miejscu ( 2 lata temu miałam ciąże pozamaciczna i dopiero teraz się udało) Przyszłam za szybko ale jestem spokojniejsza. Kolejna wizyta 15.07 ale też się martwię czyw szystko Oki czy nie powinno już być widać zarodka Jak tu dziewczyna pisze pęcherzyk 3mm i serduszko bije
K
Katijah
Gość
Szybko widać serce....Hej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
Gratuluję
McPearl
Fanka BB :)
Mam jak MadziaMi, dokładnie tak samo dzidzi kompletnie nie było planowane. Wręcz bardzo to zły czas u nas, ale co zrobić
K
Katijah
Gość
U mnie jak coś będzie 15 i 12 latTak. Mam córkę 10 lat. Dużą różnicą będzie.
Dziękuje. Jestem pełna obaw. Nie umiem wyjść z szoku.Szybko widać serce....
Gratuluję
K
Katijah
Gość
A ciąża pozamaciczna jak zakończona?Ja na wizycie byłam 3.07 ostatnia miesiączką 26.05. Na usg niestety było widać tylko pęcherzyk 1cm lekarz powiedział że na tym etapie wszystko jest ok i pęcherzyk na właściwym miejscu ( 2 lata temu miałam ciąże pozamaciczna i dopiero teraz się udało) Przyszłam za szybko ale jestem spokojniejsza. Kolejna wizyta 15.07 ale też się martwię czyw szystko Oki czy nie powinno już być widać zarodka Jak tu dziewczyna pisze pęcherzyk 3mm i serduszko bije
Bo ja akurat po ciąży pozamacicznej mam usunięty jajowod....
reklama
Nie planowaliśmy a wręcz uważaliśmy. I tak stało się. Jestem w szoku a mąż przerażony i załamany. Jest mi źleMam jak MadziaMi, dokładnie tak samo dzidzi kompletnie nie było planowane. Wręcz bardzo to zły czas u nas, ale co zrobić