reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Hej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
Dobrze, że już po pierwszym usg i jak na razie wszystko w porządku. Jestem dopiero przed wizytą z usg... I się bardzo stresuje😱

reklama
No spójrzcie taki dostałam wczoraj wydruk, nawet mi nie podała ile ma pęcherzyk mm tylko od razu że mały.

Ja na wizycie byłam 3.07 ostatnia miesiączką 26.05. Na usg niestety było widać tylko pęcherzyk 1cm lekarz powiedział że na tym etapie wszystko jest ok i pęcherzyk na właściwym miejscu ( 2 lata temu miałam ciąże pozamaciczna i dopiero teraz się udało) Przyszłam za szybko ale jestem spokojniejsza. Kolejna wizyta 15.07 ale też się martwię czyw szystko Oki czy nie powinno już być widać zarodka 🙈 Jak tu dziewczyna pisze pęcherzyk 3mm i serduszko bije 🙈

Ja na wizycie byłam 3.07 ostatnia miesiączką 26.05. Na usg niestety było widać tylko pęcherzyk 1cm lekarz powiedział że na tym etapie wszystko jest ok i pęcherzyk na właściwym miejscu ( 2 lata temu miałam ciąże pozamaciczna i dopiero teraz się udało) Przyszłam za szybko ale jestem spokojniejsza. Kolejna wizyta 15.07 ale też się martwię czyw szystko Oki czy nie powinno już być widać zarodka 🙈 Jak tu dziewczyna pisze pęcherzyk 3mm i serduszko bije 🙈
Napewno będzie dobrze 🙂

Hej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
Szybko widać serce....
Gratuluję

A ciąża pozamaciczna jak zakończona?
Bo ja akurat po ciąży pozamacicznej mam usunięty jajowod....

reklama
Do góry