reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Słuchajcie mam dwie blizny jedna jest po operacji A zaraz nad nią ta po cc. Nigdy nie zdażyło się żeby którąkolwiek kiedyś czuła. A dziś tą po cc czuje czasem jak ciągnie albo swędzi. Mialyscie tak kiedyś? Jestem dziś dopiero w 22 dc. I nie wiem czy nam się udało czy nie.

reklama
Dziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam😭
JJa bym poszla a przedewszystkim w takiej sytuacji moze odpowiedz dac kontrola hcg tak? Bylam w podobnej, i mimo tego ze lekarza mam zaufanego to i tak poszlam jeszcze do innego, ta sama diagnoza i hcg slabe... Zycze Ci jak najlepiej ale dla wlasnego spokoju bym sprawdzila na innym sprzęcie 😘 trzymaj sie i pamietaj nic nie zalezy od ciebie w moim przekonaniu to jest jakies pocieszenie 😘😘

Dziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam😭
Może idź do jakiegoś lekarza który ma lepszy sprzęt?mysle że zawsze warto się skonsultować.

Hej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.

Hej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
Gratulacje :) bardzo wcześnie widoczne serduszko, jak dziewczyny piszą że gdzieś ok 6 tygodnia. Masz już dzieciaczki ?

reklama
Do góry