Słuchajcie mam dwie blizny jedna jest po operacji A zaraz nad nią ta po cc. Nigdy nie zdażyło się żeby którąkolwiek kiedyś czuła. A dziś tą po cc czuje czasem jak ciągnie albo swędzi. Mialyscie tak kiedyś? Jestem dziś dopiero w 22 dc. I nie wiem czy nam się udało czy nie.
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
JJa bym poszla a przedewszystkim w takiej sytuacji moze odpowiedz dac kontrola hcg tak? Bylam w podobnej, i mimo tego ze lekarza mam zaufanego to i tak poszlam jeszcze do innego, ta sama diagnoza i hcg slabe... Zycze Ci jak najlepiej ale dla wlasnego spokoju bym sprawdzila na innym sprzęcie trzymaj sie i pamietaj nic nie zalezy od ciebie w moim przekonaniu to jest jakies pocieszenieDziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam
K
Katijah
Gość
Z zaskoczenia czyli jakWitam. Zostałam wzięta z zaskoczenia i wychodzi na to, że też jesteśmy na marzec. Do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Mamy już parkę, 10 i 5 lat... Kto by pomyślał... Ja na pewno nie
YOUstynka
Aktywna w BB
Może idź do jakiegoś lekarza który ma lepszy sprzęt?mysle że zawsze warto się skonsultować.Dziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam
lilula8891
U
użytkownik-a
Gość
A oznaczylas hcg?No spójrzcie taki dostałam wczoraj wydruk, nawet mi nie podała ile ma pęcherzyk mm tylko od razu że mały.
Hej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
Gratulacje bardzo wcześnie widoczne serduszko, jak dziewczyny piszą że gdzieś ok 6 tygodnia. Masz już dzieciaczki ?Hej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
lilula8891
Dziś byłam wyniki będę miała jutro ranoA oznaczylas hcg?
reklama
Tak. Mam córkę 10 lat. Dużą różnicą będzie.Gratulacje bardzo wcześnie widoczne serduszko, jak dziewczyny piszą że gdzieś ok 6 tygodnia. Masz już dzieciaczki ?