reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja też mam 34 lata jest to drugie i ostatnie o ile znów nie wpadniemy😊 znaczy to nie do końca wpadka bo chcieliśmy tylko dwa trzy miesiące później. Zawsze chciałam trójkę dzieci ale się raczej nie zdecydujemy.
Teraz zaczyna się bać jak ja sobie z tą dwójką poradzę a gdzie jak jeszcze jedno

reklama
Zawsze chcieliśmy mieć duża rodzinę i nie robić zbyt dużych przerw..ciąży jakoś źle nie przechodzę po za komplikacjami w 1, dzieci grzeczne ładnie śpią więc nas to realizacja marzeń ;).
Rozumiem bo też zawsze chciałam większą rodzinę mieć 😁moja druga to taki szogun że czasem wymiękam 🤦ostatnio na meble wchodzi i skacze no brak mi sił czekam aż coś złamie 🙆 mąż mówi że jak trzecie będzie podobne to się wyprowadza do piwnicy 🤣

Wiecie ja to czasami chciałam mdlosci, żeby się poczuć jak kobieta w ciąży, a tu kurde nic, teraz gdyby nie rosnący brzuch to bym nie wiedziała że w ciąży jestem, nie mam zachcianek, jem jak jadłam, nie mam mdłości. Początek tylko był z krwawieniem i jedynie to było "przypadłością". Wiem że żadna kobieta która cierpi na mdłości i inne rzeczy to ich nie chce, ale czasami chciałabym się poczuć "w ciąży" 😛

O tych wszystkich objawach szybko zapominamy😊. Ja po pierwszym dziecku nie chciałam drugiego. A teraz 37 lat, mąż za tydzień 40 a tu czwarta dzidzia w drodze🙈.
Oj żebyś wiedziała bo miałam poczekać jeszcze przynajmniej rok odpocząć od tych wymiotów to mi się zachciało 😁człowiek to głupieje jak dziecko zobaczy nagle wszystko przechodzi😂

Wiecie ja to czasami chciałam mdlosci, żeby się poczuć jak kobieta w ciąży, a tu kurde nic, teraz gdyby nie rosnący brzuch to bym nie wiedziała że w ciąży jestem, nie mam zachcianek, jem jak jadłam, nie mam mdłości. Początek tylko był z krwawieniem i jedynie to było "przypadłością". Wiem że żadna kobieta która cierpi na mdłości i inne rzeczy to ich nie chce, ale czasami chciałabym się poczuć "w ciąży" 😛
Ty weź nie dobijaj 🤣 ja to muszę o 5 wstać żeby się ogarnąć z wymiotami zrobić młodszej śniadanie ogarnąć ją obudzić starsza wyprawić do przedszkola i pójść razem wszystkie zanim mi znowu wymioty wrócą a Tobie się marzy😁

reklama

Haha lepiej odpukaj, ja też miałam podobne pomysły jak się martwiłam przed prenatalnymi czy z dzieckiem wszystko ok bo zero objawów :p teraz od badań w zeszłym tygodniu tak źle się czuję, w nocy mdłości, wymioty, brzuch ciągnie itd. Ze dzisiaj w nocy myślałam że się rozpłacze 😂 niestety powoli brzuch zaczyna rosnąć i mimo że na wadze ani po ubraniach tego nie widzę jeszcze to dyskomfort jest

Do góry