Sama mam 4 rodzeństwa. Ale kiedyś tak bylo początkowo chciałam żeby było tylko jedno dziecko. I miałam powiedziane ze marne szanse by się drugie pojawiło. Szybciej menopauza przyjdzie. Jednak zaliczona wpadka i będzie rodzeństwosama się zastanawiam jak sobie dam radę. Jakoś się ogarneJestem jedynakiem i fajnie, że Twoje dziecko nie będzie ja dziś też wymiotuję... (((
reklama
Hope_2807
Fanka BB :)
To w takim razie ktoś inny bo któraś pisała ze ma lekka nadwagę, pamietam PrzepraszamNie że mam nadwagę tylko pisałyśmy o brzuszkach a mi szybko się on pokazał O nadwadze nic nie mówiłam.
Ale nic się nie dzieje spokojnie ja tylko pisałam że skoro tak szybko brzuszek się pokazał będę wyglądała jak słoniątko więc może dlatego Ci się skojarzyłoTo w takim razie ktoś inny bo któraś pisała ze ma lekka nadwagę, pamietam Przepraszam
Hope_2807
Nie, nie pamietam słowa „mam lekką nadwagę”. Haha. Teraz chyba kojarze ale nie chce znów gafy strzelićAle nic się nie dzieje spokojnie ja tylko pisałam że skoro tak szybko brzuszek się pokazał będę wyglądała jak słoniątko więc może dlatego Ci się skojarzyło
ja mam 3kg na plusie. Ale ja jeszcze do weekendu naprawdę dużo jadłam Chyba głod nikotynowy zastępowałam jedzeniem. Teraz już na szczęście trochę mniej. W pierwszej ciąży do 20 tyg przytyłam 20 kg a kolejne 20 tygodni 9kg. Do dzisiaj żałuje ze odkąd dowiedziałam się ze jestem
W ciąży tak żarłam.
Ja miałam w pierwszej stopniowo a w drugiej długo 5kg a 0ozniej 22 i było później ciężko wrócić do jakiej kolwiek normalnej wagi ale bez diet i ćwiczeń spadło przy mojej dwójkę do 57kg a tera 9d nowa jedziemy w góręNie, nie pamietam słowa „mam lekką nadwagę”. Haha. Teraz chyba kojarze ale nie chce znów gafy strzelić
ja mam 3kg na plusie. Ale ja jeszcze do weekendu naprawdę dużo jadłam Chyba głod nikotynowy zastępowałam jedzeniem. Teraz już na szczęście trochę mniej. W pierwszej ciąży do 20 tyg przytyłam 20 kg a kolejne 20 tygodni 9kg. Do dzisiaj żałuje ze odkąd dowiedziałam się ze jestem
W ciąży tak żarłam.
Hope_2807
Mi po pierwszej ciąży waga leciała w dół 9 miesięcy, jak syn miał 9 miesięcy to ważyłam dokładnie tyle samo co przed ciąża. Ale...jakoś później pare kg przytyłam i z tymi paroma kg zaczęłam drugą ciąże ☺ Po drugiej ciąży gdy mały miał 1,5 miesiąca ważyłam 2 kg mniej niż przed ciąża. Szybko poszło w przeciwieństwie do pierwszej. I tak się waga w sumie trzymała do teraz. No jakiś kg czy dwa przytyłam w tym roku ale tragedii nie było. Tragedia się dopiero zaczynaJa miałam w pierwszej stopniowo a w drugiej długo 5kg a 0ozniej 22 i było później ciężko wrócić do jakiej kolwiek normalnej wagi ale bez diet i ćwiczeń spadło przy mojej dwójkę do 57kg a tera 9d nowa jedziemy w górę
Czyli jednym słowem wszystko przed nami z tym że z wiekiem coraz gorzej będzie zrzucić te dodatkowe kilogramy.Mi po pierwszej ciąży waga leciała w dół 9 miesięcy, jak syn miał 9 miesięcy to ważyłam dokładnie tyle samo co przed ciąża. Ale...jakoś później pare kg przytyłam i tymi paroma kg zaczęłam drugą ciąże ☺ Po drugiej ciąży gdy mały miał 1,5 miesiąca ważyłam 2 kg mniej niż przed ciąża. Szybko poszło w przeciwieństwie do pierwszej. I tak się waga w sumie trzymała do teraz. No jakiś kg czy dwa przytyłam w tym roku ale tragedii nie było. Tragedia się dopiero zaczyna
Monia83.37
Ja w pierwszej 18kg, drugiej i trzeciej 25kg. Ale zawsze po dwóch miesiącach waga ok 50kg, przy karmieniu piersią bez żadnych diet
Ja po pierwszej ciąży ważyłam mniej niż wcześniej i też moment zrzuciłam a 2 drugiej pocc nie poszło już tak łatwo. Aczykowleik wynik końcowy i tak nie był zły.Ja w pierwszej 18kg, drugiej i trzeciej 25kg. Ale zawsze po dwóch miesiącach waga ok 50kg, przy karmieniu piersią bez żadnych diet
reklama
Hope_2807
Tez pomyślałam o wieku ale pocieszam się ze moja mama (54l) od sierpnia zeszłego roku do lutego tego roku zrzuciła 20kg.Czyli jednym słowem wszystko przed nami z tym że z wiekiem coraz gorzej będzie zrzucić te dodatkowe kilogramy.