To ja chyba nie będę tego testu robić bo tylko nerwy są po co mi to a jak będę musiała to wyrzucę wyniki i nie dam do przerobienia mojej lekarceJa jutro jadę odebrać wyniki z pappa i już mam stres taki ze hej jakoś mam złe przeczucia zobaczę co mi powiedzą.
reklama
Potwierdzam dawke 150, dwoch lekarzy mi potwierdzilo, prowadzacy ciaze mi napisal: Tak oczywiście proszę brać. Są różne markery ewentualnej hipotrofii natomiast nie są pewne dlatego Acard jest w profilaktyce. 150 mg na noc do 36 tygodnia ciąży. Jest to bezpieczne i dla Pani i dla dziecka.No właśnie... Ja też się zmartwiłam ale tak jak dziewczyny pisały, nie my jedne bierzemy acard. I pewnie faktycznie działa cuda na łożysko
Mój mąż też ma brata ale ma jednego syna A co wy byście chcieli czy to obojętneU mojego męża też i sam ma brata i ten brat ma dwóch synów . Ale ja juz mam córeczkę więc może być i następna
Marvelka89
Fanka BB :)
Obojętne ze względu że ta ciąża jest można powiedzieć cudem , ale tak 10 procent bardziej bym chciała córeczkę w sumie chyba właśnie dlatego że u męża same chlopaki i napewno nutka zazdrosci by była ale jak będzie chłopak to się nie zmartwię nawet na sekundęMój mąż też ma brata ale ma jednego syna A co wy byście chcieli czy to obojętne
Marvelka89
A jakie macie podejście do farbowania włosów? Myslalam żeby w drugim trymestrze udać się do fryzjera ale w sumie nie wiem ja nie mam zdania na ten temat wiem że córka uczyłam się na fryzjerkę i wtedy pracowałam przy farbach całą ciążę i nie było problemu
*Katarina*
Dziewczyny, wyniki prenatalnych wyszly dobrze. Niskie ryzyko trisomii. Nie ma śladu w opisie o ciąży na bliźnie czy łożysku wrastającym... Jedynie tylko łożysko na przedniej ścianie nisko. Ale przodujące już nie jest takim problemem. Mam nadzieję, że się przemieści jak ciąża z blizny.
Czy mi się wydaje czy część dziewczyn już nie odzywa się... może przeszły na FB...
Ja miałam w opisie łożysko na tylniej ścianie nisko, wiesz może czy to coś niepokojącego?
Wiem co to za stres. I mimo że dawno odebrałam to mam mieszane uczucia.Ja jutro jadę odebrać wyniki z pappa i już mam stres taki ze hej jakoś mam złe przeczucia zobaczę co mi powiedzą.
Dziewczyny a jakie dokumenty dostajecie po wizycie u lekarza? Albo po prenatalnych? Ja zawsze dostaje tylko zdjęcie, po prenatalnych tak samo. Znaczy lekarz mówił co i jak, pokazywał tłumaczył, ale tak jak piszecie że dostajecie opis czy cos takiego to ja nigdy nie dostałam...
reklama
Ja się strasznie stresuję chociaż chciałabym nie to się nie da poprostuWiem co to za stres. I mimo że dawno odebrałam to mam mieszane uczucia.