reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja dziś już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku 😊 nosek jest i przeziernosc w normie
Płci nie mówił 😅 stwierdził że uśpiłam dziecko i jak on ma teraz pomierzyć, był z tym problem ale dalismy radę. I wiecie co? Ja testu Pappa nie robię, nic mi to nie da. A w grupie ryzyka też nie jestem. Tak czytam i boje się paniki, i tak jestem zestresowana tą ciąża, nie potrzebne mi dodatkowe stresy.

U mnie bardzo niewesoło. USG idealne a w połączeniu z testem Pappa dał duże prawdopodobieństwo że dziecko ma zespół Downa. Mam skierowanie na amniopunkcje do Warszawy. Jestem przerażona
Współczuję stresu 🙄 trzymaj się i w sumie to jeszcze nie jest diagnoza, może się okazać że wszystko w porządku 😊

reklama
Ja dziś już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku 😊 nosek jest i przeziernosc w normie
Płci nie mówił 😅 stwierdził że uśpiłam dziecko i jak on ma teraz pomierzyć, był z tym problem ale dalismy radę. I wiecie co? Ja testu Pappa nie robię, nic mi to nie da. A w grupie ryzyka też nie jestem. Tak czytam i boje się paniki, i tak jestem zestresowana tą ciąża, nie potrzebne mi dodatkowe stresy.
Super gratuluję 😁😁 ja muszę poczekać do środy, ale jak teraz codziennie mogę słuchać serduszka to jestem o niebo spokojniejsza 😀. Też nie chce robić PAPPA.

mnie się zaczyna jakis podly nastroj.. chyba dlatego ze troche sie przeziebilam. Do tego mam imieniny i wszyscy mnie traktuja jak inkubator, juz nawet zyczenia czy prezenty nie moga byc normalne tylko wszyscy o tej ciazy
Tzn ja się nie dziwię że życzenia się pokrywają z ciąża 😜 prezenty faktycznie, przecież nadal jesteśmy kobietami i mamy mimo ciąży też o sobie pamiętać 😊

Ja mam pierwszego synka a w rodzinie męża męskie geny bardzo. Sami chłopcy się rodzą, więc nie nastawiam się jakoś bardzo na dziewczynkę, choć wiadomo że fajnie byłoby pokupowac spineczki i sukieneczki. Mój synek mówi do brzucha Tomuś, bo już mu nadał imię. Jakby była dziewczyna to byłby bardzo rozczarowany [emoji6] jak ktoś mnie pyta jak się czuje to najczęściej jest razem z tym pytaniem - a jak mały?
Chyba nikt nie wierzy w córkę [emoji6]
U mojego męża również same chłopaki😒. Też mam już syna ale jak będzie chłopak to też fajnie bo myślę że chłopak z chłopakiem lepiej się dogadują i bawią niż chłopak i dziewczynka chociaż to może zależy od charakteru.
Ja też mam mimo wszystko nadzieję że będzie dziewczynka.
Odziwo mamy już imię dla chłopaka Michał

1:157 albo do 151
Poczytaj tu na forum ile dziewczyn miało zły wynik pappa a z nifty lub sanco wyszło że wszystko ok. Niektóre położne to się śmieją z tych wyników pappa. Jeśli masz pieniądze to zrób sobie ten nifty, jest nieinwazyjny a będziesz miała praktycznie gwarancję. No ale kasa... Jednak ponad 2 tys kosztuje. Ja bym tak zrobiła, i tak zrobię jeśli u mnie też pappa wyjdą źle mimo dobrego USG. Sam lekarz mi odradzał te testy mówiąc że to tylko statystyka która bierze wszystko pod uwagę łącznie z wiekiem i w ogóle więc żeby jak cos to nie przeżywać. Będzie dobrze 😃

U mojego męża również same chłopaki😒. Też mam już syna ale jak będzie chłopak to też fajnie bo myślę że chłopak z chłopakiem lepiej się dogadują i bawią niż chłopak i dziewczynka chociaż to może zależy od charakteru.
Ja też mam mimo wszystko nadzieję że będzie dziewczynka.
Odziwo mamy już imię dla chłopaka Michał
U mojego męża też i sam ma brata i ten brat ma dwóch synów 😅. Ale ja juz mam córeczkę więc może być i następna 🤷‍♀️😜

reklama
Do góry