ja się nie mogę czasem wysłowićJa mam to samo... Ostatnio to jak coś powiem to aż sama nie wiem jak wybrnąć mój mąż jest super kochany i zupełnie nic nie komentuje
reklama
Monia83.37
Fanka BB :)
Ja prawie co tydzień jestem u lekarza mojego lub innego prywatnie, więc napewno bym pojechałaJa jestem codzień was czytam ale starszak rozpoczął przedszkole i normalnie jakis maraton A jak wraca chce mu poświęcić 100% czasu
Mi objawy przeszły dosłownie wszystkie i się martwię bo jeszcze ten krwiak do tego...mój gin na urlopie i myślę czy nie jechać do innego na usg
Ja też tylko czekam aż coś córa przyniesie z przedszkolaU mnie wczoraj syn poszedł spać zdrowy a po godzinie wstał z gorączka gilami po kostki i kaszlem okropnym spałam tylko godzine i ledwo zipie będę walczyc aby dodzwonić się do przychodni.
Też masz termin na początek marca? [emoji846]Gdyby nie to że syn się tak pochorował i jestem nie wyspana mogłabym też góry przenosić hehe mamy ten sam czas ciążowy i mi w tej ciąży cukier dość się uspokoił.
Ciężko zapamietac wszystkie tp [emoji846] trzeba by było jakąś listę zrobić [emoji16]
Monia83.37
Fanka BB :)
Ja od 5t biore omegamed optima forteBierzecie już jakieś witaminy? Ja zakupiłam sobie MAMADHA PREMIUM +. Nie mogę znaleźć nigdzie od którego tygodnia najlepiej je zacząć przyjmować. U mnie aktualnie jest 14+1, więc to dopiero 14tyg.
Moje narazie zdrowe. Starsza w żłobku w tamtym roku zaraziła się ospą i raz miała zapalenie krtani tak to zdrowe obie. Z tym że nam lekarz zawsze kazał chodzić z katarem do żłobka zawsze ten katar sprawdzał i mówił że to od sezonu grzewczego ale jestem ciekawa co teraz będzie jak katar czy coś to będzie siedzenie w domu. Takie warunki sanitarne przecież nie są dobre dla nikogoMoja starsza córka tak strasznie mi chorowała potrafiliśmy byc dwa razy w miesiącu u lekarza nie mówiąc ile razy w szpitalu też właśnie mamy usunąć migdała ale korona popsuł plany.
Najgorzej ze mnie tez coś łapie więc i ja będę muskała pogadać z lekarzem zeby mi coś przepisała w razie cz egos.
No ja między 1 a 3 marcaTeż masz termin na początek marca? [emoji846]
Ciężko zapamietac wszystkie tp [emoji846] trzeba by było jakąś listę zrobić [emoji16]
Ja jestem na FB ale nic się tam takiego nie dzieje. Ja np wieczorem sobie czasem przypomnę żeby napisać więc może inne dziewczyny teżDziewczyny, wyniki prenatalnych wyszly dobrze. Niskie ryzyko trisomii. Nie ma śladu w opisie o ciąży na bliźnie czy łożysku wrastającym... Jedynie tylko łożysko na przedniej ścianie nisko. Ale przodujące już nie jest takim problemem. Mam nadzieję, że się przemieści jak ciąża z blizny.
Czy mi się wydaje czy część dziewczyn już nie odzywa się... może przeszły na FB...
reklama
No mój akurat fest się pochowanyMoje narazie zdrowe. Starsza w żłobku w tamtym roku zaraziła się ospą i raz miała zapalenie krtani tak to zdrowe obie. Z tym że nam lekarz zawsze kazał chodzić z katarem do żłobka zawsze ten katar sprawdzał i mówił że to od sezonu grzewczego ale jestem ciekawa co teraz będzie jak katar czy coś to będzie siedzenie w domu. Takie warunki sanitarne przecież nie są dobre dla nikogo
Mój akurat nie tylko katar tylko fest się pochorował więc mam nadzieję że szybko wyjdziemy z tego i że się nie zarazę.Moje narazie zdrowe. Starsza w żłobku w tamtym roku zaraziła się ospą i raz miała zapalenie krtani tak to zdrowe obie. Z tym że nam lekarz zawsze kazał chodzić z katarem do żłobka zawsze ten katar sprawdzał i mówił że to od sezonu grzewczego ale jestem ciekawa co teraz będzie jak katar czy coś to będzie siedzenie w domu. Takie warunki sanitarne przecież nie są dobre dla nikogo