reklama
U mnie też taka sama sytuacja. Właśnie ostatnie zakupy zrobione i jutro po pół roku przerwy wraca między dzieciTrzymamy kciuki będzie dobrze ja tylko przedszkolak to bez stresów
U mnie trisomia 21 ryzyko pośrednie i to mnie martwi.Ja tez robiłam test pappa ale wyniki będę miała dopiero przy następnej wizycie 25.09 trochę czasu minie ale wole tak niż się denerwować jak będą jakieś złe . Ale nie sądzicie ze te ryzyko jest na wyrost czy to nie są tylko przypuszczenia? To koja pierwsza ciąża i nie wiem co o nich myśleć
Moim zdaniem niekoniecznie musi być to trafne , a co powiedział lekarzU mnie trisomia 21 ryzyko pośrednie i to mnie martwi.
Hope_2807
Fanka BB :)
Raz czuje a raz nie w pierwszych dwóch ciążach oprócz tego ze nie miałam okresu to nic nie czułam, kompletnie nic. Dopiero jak brzuch zaczął rosnąć a zaczął szybko to czułam się jak w ciąży a teraz raz piersi bolą raz nie, raz zakłuje w brzuchu, za chwilę jakieś rwanie. Pełna się strasznie czuje ale to może dlatego ze dużo jem choć wczoraj i dzisiaj zdecydowanie mniej. Brzuszek już widać tzn ja widzę wieczorami.A wy dziewczyny w ogóle czujecie ze jesteście w ciazy? Ja gdyby nie to ze czasami mam mdłości i gdyby nie te zdjęcie z usg to bym nie wiedziała dobrze się czuje brzuszek lekko zaokrąglony ale to jak po dobrym jedzeniu.
Wg zaleceń na badaniach trzeba wykonać badanie DNA płodu z krwi matki. A jutro będę rozmawiać z lekarzem nt tych badań. Także okaże się co on na to powie. Ale czuję niepokój i to duży.Moim zdaniem niekoniecznie musi być to trafne , a co powiedział lekarz
Olka_Monolka
Trzymamy kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśliWg zaleceń na badaniach trzeba wykonać badanie DNA płodu z krwi matki. A jutro będę rozmawiać z lekarzem nt tych badań. Także okaże się co on na to powie. Ale czuję niepokój i to duży.
Marvelka89
Właśnie ja nie czuję. Mam dwoje dzieci i przy nich no nie pamietam jak to było . Sa mdlosci i juz je traktuje jak normę w mojej codzienności i te zaparcia straszne ostatnio sie podcieram i na czerwono myslalam ze zawału dostanę a to po burakach dzis w pachwiniw boli i podvrzusze to caly czas czuje raz bardziej raz mniej. Tylko nie wiem czy to od zaparc czy od czego... Tez macie bolące zaparcia i was brzuch boli caly czas? Juz te mdlosci mi mniej dokuczaja niz te zaparciaA wy dziewczyny w ogóle czujecie ze jesteście w ciazy? Ja gdyby nie to ze czasami mam mdłości i gdyby nie te zdjęcie z usg to bym nie wiedziała dobrze się czuje brzuszek lekko zaokrąglony ale to jak po dobrym jedzeniu.
dzwoneczek8811
u Was w Norwegii to chyba większość baby joggery ma z tego co słyszałam.. ja miałam 4 lata temu bebetto torino i byłam bardzo zadowolona a z głębokiego natomiast jak przeszliśmy do spacerówki wymieniłam na cos barfziej kompaktowego bo zależało mi zeby sie łatwiej do auta składało. Ale ogolnie byłam zadowolona z niego bardzo i za dobra cene udało sie nam go odsprzedać, to co najważniejsze to ma dobra amortyzację i duze koła wiec jest bardzo zwinny i dobrze sie nim jezdzi. Nasz miał tez duza gondole, młoda jeździła w niej do 8 miesiaca. Kosz tez był spoko No i cena optymalna bo nie kosztował 3 tys a nie chcieliśmy drogiego wozka bo wiedxialam, ze bede chciała szybko spacerowke wymienic na bardziej kompaktowaCześć dziewczyny dawno mnie tu nie było nie wiem czy temat się przewinął już , ale tak dużo piszecie , że nie ma szans żebym to nadrobiła ! Więc pytanko do Was
Chodzi mi o wózek czy zastanawiałyście się już jaki ? Ja myślę o BEBETTO Torino Si 2w1.
Może któraś z was miała z nim do czynienia lub też planuje zakup go i się przymierzała do niego i próbowała w sklepie.
Jakie opinie macie na jego temat,
Lub innego wózka marki BEBETTO ?
Ewentualnie jaki wózek możecie mi polecić ?
Szukam wózka 2w1 bądź osobno gondola i osobno spacerówka
Mieszkam za granicą i nie mam możliwości wypróbowania wózków z polski a chciałabym kupić wózek w polsce bo tu w Norwegii jest mega mały wybór i brzydkie
reklama