reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja tez robiłam test pappa ale wyniki będę miała dopiero przy następnej wizycie 25.09 trochę czasu minie ale wole tak niż się denerwować jak będą jakieś złe . Ale nie sądzicie ze te ryzyko jest na wyrost czy to nie są tylko przypuszczenia? To koja pierwsza ciąża i nie wiem co o nich myśleć
U mnie trisomia 21 ryzyko pośrednie i to mnie martwi.

A wy dziewczyny w ogóle czujecie ze jesteście w ciazy? Ja gdyby nie to ze czasami mam mdłości i gdyby nie te zdjęcie z usg to bym nie wiedziała 🙂dobrze się czuje brzuszek lekko zaokrąglony ale to jak po dobrym jedzeniu.
Raz czuje a raz nie 😉 w pierwszych dwóch ciążach oprócz tego ze nie miałam okresu to nic nie czułam, kompletnie nic. Dopiero jak brzuch zaczął rosnąć a zaczął szybko to czułam się jak w ciąży 😊 a teraz raz piersi bolą raz nie, raz zakłuje w brzuchu, za chwilę jakieś rwanie. Pełna się strasznie czuje ale to może dlatego ze dużo jem 🙈 choć wczoraj i dzisiaj zdecydowanie mniej. Brzuszek już widać tzn ja widzę wieczorami.

A wy dziewczyny w ogóle czujecie ze jesteście w ciazy? Ja gdyby nie to ze czasami mam mdłości i gdyby nie te zdjęcie z usg to bym nie wiedziała 🙂dobrze się czuje brzuszek lekko zaokrąglony ale to jak po dobrym jedzeniu.
Właśnie ja nie czuję. Mam dwoje dzieci i przy nich no nie pamietam jak to było 😏. Sa mdlosci i juz je traktuje jak normę w mojej codzienności i te zaparcia straszne 🤦‍♀️ ostatnio sie podcieram i na czerwono 😬 myslalam ze zawału dostanę a to po burakach 😂 dzis w pachwiniw boli i podvrzusze to caly czas czuje raz bardziej raz mniej. Tylko nie wiem czy to od zaparc czy od czego... Tez macie bolące zaparcia i was brzuch boli caly czas? Juz te mdlosci mi mniej dokuczaja niz te zaparcia 😵

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było nie wiem czy temat się przewinął już , ale tak dużo piszecie , że nie ma szans żebym to nadrobiła ! Więc pytanko do Was :)

Chodzi mi o wózek czy zastanawiałyście się już jaki ? Ja myślę o BEBETTO Torino Si 2w1.
Może któraś z was miała z nim do czynienia lub też planuje zakup go i się przymierzała do niego i próbowała w sklepie.

Jakie opinie macie na jego temat,
Lub innego wózka marki BEBETTO ?
Ewentualnie jaki wózek możecie mi polecić ?
Szukam wózka 2w1 bądź osobno gondola i osobno spacerówka :)

Mieszkam za granicą i nie mam możliwości wypróbowania wózków z polski a chciałabym kupić wózek w polsce bo tu w Norwegii jest mega mały wybór i brzydkie 😅
u Was w Norwegii to chyba większość baby joggery ma z tego co słyszałam.. ja miałam 4 lata temu bebetto torino i byłam bardzo zadowolona a z głębokiego natomiast jak przeszliśmy do spacerówki wymieniłam na cos barfziej kompaktowego bo zależało mi zeby sie łatwiej do auta składało. Ale ogolnie byłam zadowolona z niego bardzo i za dobra cene udało sie nam go odsprzedać, to co najważniejsze to ma dobra amortyzację i duze koła wiec jest bardzo zwinny i dobrze sie nim jezdzi. Nasz miał tez duza gondole, młoda jeździła w niej do 8 miesiaca. Kosz tez był spoko No i cena optymalna bo nie kosztował 3 tys a nie chcieliśmy drogiego wozka bo wiedxialam, ze bede chciała szybko spacerowke wymienic na bardziej kompaktowa

reklama
Dziewczyny pochwale sie :) moje małe wielkie szczęście ❤️ Za tydz we wtorek prenatalne
20F58609-8B27-4E8C-AF39-EE8B7C681581.jpeg

Do góry