reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

U mnie 3 tygodnie czekania...

Dziewczyny jak u Was rok szkolny?

Pierwszaczki - 9.00 (1 osoba towarzysząca).
Starszy - 10.45 (bez osoby).
Średnia szkoła - 10.00.

Muszę się wpasować z wizytą na 8.30.
Martwię się, co jutro usłyszę na wizycie. Jestem dobrej myśli, jednak krew na wkładce i przy podcieraniu na okrągło, więc muszę się nastawić i na złe wieści.
Szkoda, że wyników z prenatalnych jeszcze nie będę miała.
Trzymajcie kciuki, jutro się odezwę po wizycie.
Trzymamy kciuki będzie dobrze😊 ja tylko przedszkolak to bez stresów

reklama
Moja znajoma miała też problem z dzieckiem, wciąż płakało, aż się zatykało, nie mogło nabrać powietrza i jedna babka wysłała ją do kobiety która takimi urokami się zajmuje. No i też coś było z tym lizaniem czoła i jak ręką odjął od tego czasu nic. A mi już druga osoba mówi przy moich problemach, że mam czerwoną nitkę na rękę ubrać bo nigdy nie wiem kto co mi życzy.
O nitce to też nie słyszałam 🤦kurcze ja z jakiegoś ciemnogrodu chyba🤣

Aha😂brawo dla koleżanki 🤣tak apropo zgagi to ja miałam straszna w pierwszej ciąży normalnie spać się nie dało tak mnie piekło a córa łysa jak kolano do roczku😂
Ja nie miałam absolutnie zgagai a córka miała tyle włosków i z synem to samo także to nie ma znaczenia 😂😂🙈

Załączniki

• FB_IMG_1582791273604.jpg
    FB_IMG_1582791273604.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 65
U mnie ok, dziękuję ;). Ale od kilku dni czuje się strasznie pełna. Męczą mnie zaparcia, niestety u mnie to częsty problem... Macie jakieś sprawdzone sposoby?
Ja od 8 tyg się męczę dzień w dzień brzuch wzięty strasznie jedynie co mi pomaga to zalewam śliwki suszone np 6szt gorąca wodą i zostawiam na noc i rano wyjadam śliwki i wypijam wodę pomaga polecam 😉

reklama
Jeśli chodzi grejpfrut to mi diabetolog powiedział a mam wysokie cukry żeby jeść owoc bo dobrze obniża cukier nie cały ale dwa kawałki np. Jak mi cukier podskoczy.
Ja sok z grejpfruta piję codziennie bo taka chcicę mam czytałam wcześniej o nim i wręcz można go pić bez ograniczeń oczywiście świeżo wyciskany

Do góry