reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

U mnie 3 tygodnie czekania...

Dziewczyny jak u Was rok szkolny?

Pierwszaczki - 9.00 (1 osoba towarzysząca).
Starszy - 10.45 (bez osoby).
Średnia szkoła - 10.00.

Muszę się wpasować z wizytą na 8.30.
Martwię się, co jutro usłyszę na wizycie. Jestem dobrej myśli, jednak krew na wkładce i przy podcieraniu na okrągło, więc muszę się nastawić i na złe wieści.
Szkoda, że wyników z prenatalnych jeszcze nie będę miała.
Trzymajcie kciuki, jutro się odezwę po wizycie.
Trzymamy kciuki będzie dobrze😊 ja tylko przedszkolak to bez stresów

reklama
Moja znajoma miała też problem z dzieckiem, wciąż płakało, aż się zatykało, nie mogło nabrać powietrza i jedna babka wysłała ją do kobiety która takimi urokami się zajmuje. No i też coś było z tym lizaniem czoła i jak ręką odjął od tego czasu nic. A mi już druga osoba mówi przy moich problemach, że mam czerwoną nitkę na rękę ubrać bo nigdy nie wiem kto co mi życzy.
O nitce to też nie słyszałam 🤦kurcze ja z jakiegoś ciemnogrodu chyba🤣

Aha😂brawo dla koleżanki 🤣tak apropo zgagi to ja miałam straszna w pierwszej ciąży normalnie spać się nie dało tak mnie piekło a córa łysa jak kolano do roczku😂
Ja nie miałam absolutnie zgagai a córka miała tyle włosków i z synem to samo także to nie ma znaczenia 😂😂🙈

Załączniki

• FB_IMG_1582791273604.jpg
    FB_IMG_1582791273604.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 71
U mnie ok, dziękuję ;). Ale od kilku dni czuje się strasznie pełna. Męczą mnie zaparcia, niestety u mnie to częsty problem... Macie jakieś sprawdzone sposoby?
Ja od 8 tyg się męczę dzień w dzień brzuch wzięty strasznie jedynie co mi pomaga to zalewam śliwki suszone np 6szt gorąca wodą i zostawiam na noc i rano wyjadam śliwki i wypijam wodę pomaga polecam 😉

reklama
Jeśli chodzi grejpfrut to mi diabetolog powiedział a mam wysokie cukry żeby jeść owoc bo dobrze obniża cukier nie cały ale dwa kawałki np. Jak mi cukier podskoczy.
Ja sok z grejpfruta piję codziennie bo taka chcicę mam czytałam wcześniej o nim i wręcz można go pić bez ograniczeń oczywiście świeżo wyciskany

Do góry