Trzymamy kciuki będzie dobrze ja tylko przedszkolak to bez stresówU mnie 3 tygodnie czekania...
Dziewczyny jak u Was rok szkolny?
Pierwszaczki - 9.00 (1 osoba towarzysząca).
Starszy - 10.45 (bez osoby).
Średnia szkoła - 10.00.
Muszę się wpasować z wizytą na 8.30.
Martwię się, co jutro usłyszę na wizycie. Jestem dobrej myśli, jednak krew na wkładce i przy podcieraniu na okrągło, więc muszę się nastawić i na złe wieści.
Szkoda, że wyników z prenatalnych jeszcze nie będę miała.
Trzymajcie kciuki, jutro się odezwę po wizycie.
reklama
O nitce to też nie słyszałam kurcze ja z jakiegoś ciemnogrodu chybaMoja znajoma miała też problem z dzieckiem, wciąż płakało, aż się zatykało, nie mogło nabrać powietrza i jedna babka wysłała ją do kobiety która takimi urokami się zajmuje. No i też coś było z tym lizaniem czoła i jak ręką odjął od tego czasu nic. A mi już druga osoba mówi przy moich problemach, że mam czerwoną nitkę na rękę ubrać bo nigdy nie wiem kto co mi życzy.
Ja nie miałam absolutnie zgagai a córka miała tyle włosków i z synem to samo także to nie ma znaczeniaAhabrawo dla koleżanki tak apropo zgagi to ja miałam straszna w pierwszej ciąży normalnie spać się nie dało tak mnie piekło a córa łysa jak kolano do roczku
Załączniki
Nie martw się ją najwyraźniej teżO nitce to też nie słyszałam kurcze ja z jakiegoś ciemnogrodu chyba
Akurat nikt nie uwierzy bo to moja kopia ale pewnie koleżanka by tak powiedziałaZapewne tez podmieniona
Moja druga tak wyglądała i też nic zgagi nie miałam ani trochę. Teraz ma taki busz że co chwilę przycinamJa nie miałam absolutnie zgagi a córka miała tyle włosków i z synem to samo także to nie ma znaczenia
Hope_2807
Fanka BB :)
To tak jak mój syn, do mnie podobny charakter identyko mój za to starszy cały tata i wyglądem i charakterem. Jak to mówią ludzie „podzieliliście się”.Akurat nikt nie uwierzy bo to moja kopia ale pewnie koleżanka by tak powiedziała
Moja córka od początku miała syn też zgagi nie było ale syn ma tak twarde włosy że na samą myśl że trzeba obciac to Pani fryzjerka już się cieszyMoja druga tak wyglądała i też nic zgagi nie miałam ani trochę. Teraz ma taki busz że co chwilę przycinam
Ja od 8 tyg się męczę dzień w dzień brzuch wzięty strasznie jedynie co mi pomaga to zalewam śliwki suszone np 6szt gorąca wodą i zostawiam na noc i rano wyjadam śliwki i wypijam wodę pomaga polecamU mnie ok, dziękuję . Ale od kilku dni czuje się strasznie pełna. Męczą mnie zaparcia, niestety u mnie to częsty problem... Macie jakieś sprawdzone sposoby?
reklama
Ja sok z grejpfruta piję codziennie bo taka chcicę mam czytałam wcześniej o nim i wręcz można go pić bez ograniczeń oczywiście świeżo wyciskanyJeśli chodzi grejpfrut to mi diabetolog powiedział a mam wysokie cukry żeby jeść owoc bo dobrze obniża cukier nie cały ale dwa kawałki np. Jak mi cukier podskoczy.