reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A może z winogronami chodziło bardziej że bardzo szybko podnoszą cukier we krwi. A to nie korzystnie w sensie wysokie wartości wpływają na dziecko. Ale to moja teoria i nie wiem czy to miał na myśli. O zielonej herbacie nie słyszałam.
Co lekarz to inne zalecenia 😁 moja Pani doktor z kolei powiedziała, żebym nie piła zielonej herbaty i soku z winogron. Same świeże winogrona już jak najbardziej można. I bądź tu człowieku mądry 😂😁

Co lekarz to inne zalecenia 😁 moja Pani doktor z kolei powiedziała, żebym nie piła zielonej herbaty i soku z winogron. Same świeże winogrona już jak najbardziej można. I bądź tu człowieku mądry 😂😁
Złączyć wszystkie zalecenia lekarzy i najlepiej nie jeść nic oddychać powietrzem i będzie git ile lekarzy tyle wersji 🤭🤭😂😂

Mnie zdziwiło że teraz nie wolno za bardzo malin. Gdy byłam chora, chciałam pić sok, to lekarz napisał że malin nie za dużo 😲 Wiedziałam że w trzecim trymestrze nie wolno ale to z liści z malin bo powodują skurcze, ale teraz?

Mnie zdziwiło że teraz nie wolno za bardzo malin. Gdy byłam chora, chciałam pić sok, to lekarz napisał że malin nie za dużo 😲 Wiedziałam że w trzecim trymestrze nie wolno ale to z liści z malin bo powodują skurcze, ale teraz?
A mi diabetolog powiedziała, że maliny mogę jeść, oczywiście w małych ilościach. Grejpfrut też jak najbardziej. Mam delikatnie wyższy cukier i właściwie mam odrzucić słodycze i białe pieczywo i mam się nie głodzić, bo jak powiedziała mi, co mogę jeść a co nie, to był ból i to wielki, ale od czasu do czasu mogę zjeść nawet pizze.

A mi diabetolog powiedziała, że maliny mogę jeść, oczywiście w małych ilościach. Grejpfrut też jak najbardziej. Mam delikatnie wyższy cukier i właściwie mam odrzucić słodycze i białe pieczywo i mam się nie głodzić, bo jak powiedziała mi, co mogę jeść a co nie, to był ból i to wielki, ale od czasu do czasu mogę zjeść nawet pizze.
Dokładnie tak jest bo to nie sztuka jest głodzić się ale wszystko z głową mi to samo powiedziała że wszystko jest dla ludzi ale z głową.

Trzymajcie za mnie dzis kciuki 😌 8:30 prenatalne . Okropnie sie stresuje . Jak nie mam objawow. Nic mi nie jest . Nie widze dziecka kazdego dnia - boje sie uslyszec ze serce juz nie pracuje ze cos jest nie tak :(

Daj znać jak tam :) mam nadzieję, że w porządku. Ja mam swoje prenatalne w środę i już czuję stres 🤦‍♀️

reklama
Do góry