reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A może z winogronami chodziło bardziej że bardzo szybko podnoszą cukier we krwi. A to nie korzystnie w sensie wysokie wartości wpływają na dziecko. Ale to moja teoria i nie wiem czy to miał na myśli. O zielonej herbacie nie słyszałam.
Co lekarz to inne zalecenia 😁 moja Pani doktor z kolei powiedziała, żebym nie piła zielonej herbaty i soku z winogron. Same świeże winogrona już jak najbardziej można. I bądź tu człowieku mądry 😂😁

Co lekarz to inne zalecenia 😁 moja Pani doktor z kolei powiedziała, żebym nie piła zielonej herbaty i soku z winogron. Same świeże winogrona już jak najbardziej można. I bądź tu człowieku mądry 😂😁
Złączyć wszystkie zalecenia lekarzy i najlepiej nie jeść nic oddychać powietrzem i będzie git ile lekarzy tyle wersji 🤭🤭😂😂

Mnie zdziwiło że teraz nie wolno za bardzo malin. Gdy byłam chora, chciałam pić sok, to lekarz napisał że malin nie za dużo 😲 Wiedziałam że w trzecim trymestrze nie wolno ale to z liści z malin bo powodują skurcze, ale teraz?

Mnie zdziwiło że teraz nie wolno za bardzo malin. Gdy byłam chora, chciałam pić sok, to lekarz napisał że malin nie za dużo 😲 Wiedziałam że w trzecim trymestrze nie wolno ale to z liści z malin bo powodują skurcze, ale teraz?
A mi diabetolog powiedziała, że maliny mogę jeść, oczywiście w małych ilościach. Grejpfrut też jak najbardziej. Mam delikatnie wyższy cukier i właściwie mam odrzucić słodycze i białe pieczywo i mam się nie głodzić, bo jak powiedziała mi, co mogę jeść a co nie, to był ból i to wielki, ale od czasu do czasu mogę zjeść nawet pizze.

A mi diabetolog powiedziała, że maliny mogę jeść, oczywiście w małych ilościach. Grejpfrut też jak najbardziej. Mam delikatnie wyższy cukier i właściwie mam odrzucić słodycze i białe pieczywo i mam się nie głodzić, bo jak powiedziała mi, co mogę jeść a co nie, to był ból i to wielki, ale od czasu do czasu mogę zjeść nawet pizze.
Dokładnie tak jest bo to nie sztuka jest głodzić się ale wszystko z głową mi to samo powiedziała że wszystko jest dla ludzi ale z głową.

Trzymajcie za mnie dzis kciuki 😌 8:30 prenatalne . Okropnie sie stresuje . Jak nie mam objawow. Nic mi nie jest . Nie widze dziecka kazdego dnia - boje sie uslyszec ze serce juz nie pracuje ze cos jest nie tak :(

Daj znać jak tam :) mam nadzieję, że w porządku. Ja mam swoje prenatalne w środę i już czuję stres 🤦‍♀️

reklama
Do góry