reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było nie wiem czy temat się przewinął już , ale tak dużo piszecie , że nie ma szans żebym to nadrobiła ! Więc pytanko do Was :)

Chodzi mi o wózek czy zastanawiałyście się już jaki ? Ja myślę o BEBETTO Torino Si 2w1.
Może któraś z was miała z nim do czynienia lub też planuje zakup go i się przymierzała do niego i próbowała w sklepie.

Jakie opinie macie na jego temat,
Lub innego wózka marki BEBETTO ?
Ewentualnie jaki wózek możecie mi polecić ?
Szukam wózka 2w1 bądź osobno gondola i osobno spacerówka :)

Mieszkam za granicą i nie mam możliwości wypróbowania wózków z polski a chciałabym kupić wózek w polsce bo tu w Norwegii jest mega mały wybór i brzydkie 😅
Ja jakoś tak jak kiedyś dojrzałam wózki cybex tak postanowiłam sobie że jak będę miała dziecko to tylko taki wózek kupię, i teraz jak porównuje z innymi to jakoś nie mogę zmienić zdania, nie wiem czemu ale są takie ładne i funkcjonalne. Mają ogromny wybór, obczajcie sobie 😛 znaczy według mnie ogromny bo to moja pierwsza ciąża więc się nie znam za bardzo, może któraś z was miała i się wypowie?

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było nie wiem czy temat się przewinął już , ale tak dużo piszecie , że nie ma szans żebym to nadrobiła ! Więc pytanko do Was :)

Chodzi mi o wózek czy zastanawiałyście się już jaki ? Ja myślę o BEBETTO Torino Si 2w1.
Może któraś z was miała z nim do czynienia lub też planuje zakup go i się przymierzała do niego i próbowała w sklepie.

Mieszkam za granicą i nie mam możliwości wypróbowania wózków z polski a chciałabym kupić wózek w polsce bo tu w Norwegii jest mega mały wybór i brzydkie 😅
Ja też myślałam o Benetton 2w1 osobno dobrej jakości nosidło. Ale jeszcze kupę czasu...

Ja mam bexe ultra wzięłam go bo ma dużą budkę nie potrzeba parasolki ani pieluch kłaść na budkę (nie polecam) zależało mi też na żelowych kołach

A czy mąż moze byc razem na wizycie czy nie? Bo ja tez tam jade ale w sumie sie nie dopytałam i czy jest możliwość płatności kartą czy tylko gotówką?
Ja się umawiałam do Mastermedu to pani w rejestracji od razu powiedziała, ze bez partnerów i będą jeszcze dzwonić potwierdzić wizytę i powiedzieć jak się przygotować.

Dziewczyny a jakie poduchy ciążowe polecacie? Nie wiem czy każda jest tak samo wygodna, trochę nie wiem jak w niej przekręcić się na drugi bok w nocy 😛 lepsze są takie w literę u czy w c? Czuje że to będzie zakup życia, całe życie muszę wkładać poduszkę między nogi, i budować podparcie przy plecach, inaczej nie zasnę, ale głupio mi było kupować taka poduszkę ale w końcu jest okazja 😃

Ja jakoś tak jak kiedyś dojrzałam wózki cybex tak postanowiłam sobie że jak będę miała dziecko to tylko taki wózek kupię, i teraz jak porównuje z innymi to jakoś nie mogę zmienić zdania, nie wiem czemu ale są takie ładne i funkcjonalne. Mają ogromny wybór, obczajcie sobie 😛 znaczy według mnie ogromny bo to moja pierwsza ciąża więc się nie znam za bardzo, może któraś z was miała i się wypowie?
U mnie rodzina dla pierwszego dziecka kupiła cybex i właśnie pytałam się ich opinii to powiedzieli ze nie są zadowoleni ze tylko bardzo ładnie wyglada a klekocze się cały... ale co osoba to opinia im akurat nie przypasował 😊

reklama
Do góry