reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja znalazłam chwilowe rozwiązanie jeśli chodzi o spodnie. Mam kilka par zapinanych na guziki i nie dopinam wszystkich 🤣 Nie chce teraz jeszcze kupować spodni, jak brzuch będzie nieco większy 😁. Ale słyszałam że w hm jest dobry wybór.
Ja np w tamtych ciążach kupowałam tylko większe. Jak normalnie mam rozmiar m to l było wystarczające

reklama
Ja kupiłam taką w literkę C i jestem zadowolona. Później korzystały też dziewczynki, do karmienia mniej, bardziej do podparcia przy nauce siadania. Poszewkę można prać w pralce. Do karmienia bardziej przydała się poduszka w kształcie i wyglądzie koguta czy kury.
Właśnie myślałam ostatnio o rogalu, żeby go wyciągnąć i korzystać. Był ze mną nawet w szpitalu dwa miesiące. :biggrin2:
Ja w obu ciążach nie kupowałam żadnej ale przyznam że ostatnio jak pod brzuch włożę jaśka to nawet się wysypiam😁 i właśnie myślę teraz ostro nad zakupem

Jeszcze się łudzę, że to na dziewczynkę 🤣

Załączniki

• IMG_20200830_174157.jpg
    IMG_20200830_174157.jpg
    382,8 KB · Wyświetleń: 57
Moja teściowa mówiła że jak była w ciąży to jadła pączka którego przegryzala ogórkiem kiszonym i był syn
O nie! U mnie będzie odwrotnie 😄😄😄
Ja i tak nie wierze ze jak się je słodkie to dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk 😏

Zrobilam na szybko sałatkę z tuńczykiem 😋
Wierząc ze to na dziewczynkę 🤣🤣🤣

Załączniki

• 698A0AF6-0358-41AD-8C9A-534F9AEE56EA.jpeg
    698A0AF6-0358-41AD-8C9A-534F9AEE56EA.jpeg
    914,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
O nie! U mnie będzie odwrotnie 😄😄😄
Ja i tak nie wierze ze jak się je słodkie to dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk 😏

Zrobilam na szybko sałatkę z tuńczykiem 😋
Wierząc ze to na dziewczynkę 🤣🤣🤣
To życzę dziewczynki 👧 ja z synem znowu to na mięso nie mogłam patrzeć a słodkie to wszystko co tylko miałam pod ręką a zwłaszcza lod🍧🍨🍦pod każdą postacią. Teraz moja doktorka mówi że wygląda jej na dziewczynkę moze zobaczymy na prenatalnych czy ma racje za to teraz uwielbiam kebaby a coca-cola to litrami byle nie pepsi bo nie ten smak. Ale bym się ucieszyła na dziewczynkę 😊

Do góry