Ja np w tamtych ciążach kupowałam tylko większe. Jak normalnie mam rozmiar m to l było wystarczająceJa znalazłam chwilowe rozwiązanie jeśli chodzi o spodnie. Mam kilka par zapinanych na guziki i nie dopinam wszystkich Nie chce teraz jeszcze kupować spodni, jak brzuch będzie nieco większy . Ale słyszałam że w hm jest dobry wybór.
reklama
Ja w obu ciążach nie kupowałam żadnej ale przyznam że ostatnio jak pod brzuch włożę jaśka to nawet się wysypiam i właśnie myślę teraz ostro nad zakupemJa kupiłam taką w literkę C i jestem zadowolona. Później korzystały też dziewczynki, do karmienia mniej, bardziej do podparcia przy nauce siadania. Poszewkę można prać w pralce. Do karmienia bardziej przydała się poduszka w kształcie i wyglądzie koguta czy kury.
Właśnie myślałam ostatnio o rogalu, żeby go wyciągnąć i korzystać. Był ze mną nawet w szpitalu dwa miesiące.
A jak u Ciebie?co nowego?U mnie również się nie sprawdziło
Olka_Monolka
Fanka BB :)
Moja teściowa mówiła że jak była w ciąży to jadła pączka którego przegryzala ogórkiem kiszonym i był synA ja słodkie popijam wodą z ogórków kiszonych Ciekawe jaka płeć?!
Ja teżJeszcze się łudzę, że to na dziewczynkę
Załączniki
Hope_2807
Fanka BB :)
O nie! U mnie będzie odwrotnieMoja teściowa mówiła że jak była w ciąży to jadła pączka którego przegryzala ogórkiem kiszonym i był syn
Ja i tak nie wierze ze jak się je słodkie to dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk
Zrobilam na szybko sałatkę z tuńczykiem
Wierząc ze to na dziewczynkę
Załączniki
reklama
To życzę dziewczynki ja z synem znowu to na mięso nie mogłam patrzeć a słodkie to wszystko co tylko miałam pod ręką a zwłaszcza lodpod każdą postacią. Teraz moja doktorka mówi że wygląda jej na dziewczynkę moze zobaczymy na prenatalnych czy ma racje za to teraz uwielbiam kebaby a coca-cola to litrami byle nie pepsi bo nie ten smak. Ale bym się ucieszyła na dziewczynkęO nie! U mnie będzie odwrotnie
Ja i tak nie wierze ze jak się je słodkie to dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk
Zrobilam na szybko sałatkę z tuńczykiem
Wierząc ze to na dziewczynkę