reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja znalazłam chwilowe rozwiązanie jeśli chodzi o spodnie. Mam kilka par zapinanych na guziki i nie dopinam wszystkich 🤣 Nie chce teraz jeszcze kupować spodni, jak brzuch będzie nieco większy 😁. Ale słyszałam że w hm jest dobry wybór.
Ja np w tamtych ciążach kupowałam tylko większe. Jak normalnie mam rozmiar m to l było wystarczające

reklama
Ja kupiłam taką w literkę C i jestem zadowolona. Później korzystały też dziewczynki, do karmienia mniej, bardziej do podparcia przy nauce siadania. Poszewkę można prać w pralce. Do karmienia bardziej przydała się poduszka w kształcie i wyglądzie koguta czy kury.
Właśnie myślałam ostatnio o rogalu, żeby go wyciągnąć i korzystać. Był ze mną nawet w szpitalu dwa miesiące. :biggrin2:
Ja w obu ciążach nie kupowałam żadnej ale przyznam że ostatnio jak pod brzuch włożę jaśka to nawet się wysypiam😁 i właśnie myślę teraz ostro nad zakupem

Jeszcze się łudzę, że to na dziewczynkę 🤣

Załączniki

• IMG_20200830_174157.jpg
    IMG_20200830_174157.jpg
    382,8 KB · Wyświetleń: 65
Moja teściowa mówiła że jak była w ciąży to jadła pączka którego przegryzala ogórkiem kiszonym i był syn
O nie! U mnie będzie odwrotnie 😄😄😄
Ja i tak nie wierze ze jak się je słodkie to dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk 😏

Zrobilam na szybko sałatkę z tuńczykiem 😋
Wierząc ze to na dziewczynkę 🤣🤣🤣

Załączniki

• 698A0AF6-0358-41AD-8C9A-534F9AEE56EA.jpeg
    698A0AF6-0358-41AD-8C9A-534F9AEE56EA.jpeg
    914,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
O nie! U mnie będzie odwrotnie 😄😄😄
Ja i tak nie wierze ze jak się je słodkie to dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk 😏

Zrobilam na szybko sałatkę z tuńczykiem 😋
Wierząc ze to na dziewczynkę 🤣🤣🤣
To życzę dziewczynki 👧 ja z synem znowu to na mięso nie mogłam patrzeć a słodkie to wszystko co tylko miałam pod ręką a zwłaszcza lod🍧🍨🍦pod każdą postacią. Teraz moja doktorka mówi że wygląda jej na dziewczynkę moze zobaczymy na prenatalnych czy ma racje za to teraz uwielbiam kebaby a coca-cola to litrami byle nie pepsi bo nie ten smak. Ale bym się ucieszyła na dziewczynkę 😊

Do góry