reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Kochana nie mam wyjścia bo mąż i dzieci muszą coś zjeść a że lubię gotować to z przyjemnością to robię a jeszcze jak mam zachciankę na coś to tak dwa razy w kuchni siedzę [emoji6]
Ja też muszę gotować bo mąż i dzieci ale w tej ciąży mam raki Power do gotowania że zdarza się kilku daniowy obiad, ciasta,przekąski [emoji2356][emoji1787][emoji1787]

Kochana nie mam wyjścia bo mąż i dzieci muszą coś zjeść a że lubię gotować to z przyjemnością to robię a jeszcze jak mam zachciankę na coś to tak dwa razy w kuchni siedzę 😉
Zazdroszczę ja też gotuje bo mam dziewczyny w domu zawsze obiad musi być ale bardziej się zmuszam bo normalnie wszystko mi śmierdzi 😔

A ja jestem na L4 bo warunki mojej pracy nie są wskazane dla kobiet w ciąży pracuje w laboratorium mam do czynienia z różnymi odczynnikami i muszę zostać w domu. Chciałabym jeszcze trochę popracować bo nie czuje się bardzo źle i trochę nudzi mi się. To moja pierwsza ciąża mąż do 16 w pracy a ja większość czasu sama. Na razie nadrabiam zaległości w książkach 😊 a później zobaczymy.. muszę jakieś zajęcie sobie znaleźć bo inaczej to oszaleje 😊

A ja jestem na L4 bo warunki mojej pracy nie są wskazane dla kobiet w ciąży pracuje w laboratorium mam do czynienia z różnymi odczynnikami i muszę zostać w domu. Chciałabym jeszcze trochę popracować bo nie czuje się bardzo źle i trochę nudzi mi się. To moja pierwsza ciąża mąż do 16 w pracy a ja większość czasu sama. Na razie nadrabiam zaległości w książkach 😊 a później zobaczymy.. muszę jakieś zajęcie sobie znaleźć bo inaczej to oszaleje 😊
Ja w pierwszej ciąży też książki i seriale nadrabiałam i też poszłam na L4 ze względu na pracę

A wy dziewczyny wzięłyśmy L4? Ja od dzisiaj mam boje się chodzić do pracy przez tego koronawirusa dużo klientów przychodzi a i 8 godzin przy biurku już mi doskwiera. Tak to można poleżeć wyjść na spacer dotlenić się.
Ja jestem od 8tc też klienci duży stres. Po pracy bolał mnie brzuch. Jak wracałam to padałam na łóżko.

Ja jestem na L4 od 10 tygodnia. Pracuje na kierowniczym stanowisku więc sporo stresu i nerwów każdego dnia. Niby praca biurowa, ale tak naprawdę to 8godzinna bieganina między magazynem, działem sprzedaży i innymi komórkami firmy więc po 8h miałam dość.

reklama
Hejka dziewczyny 😊 u mnie dzis 11w2d. Samopoczucie nic nie lepsze. Mdlosci momentami tak dokuczają ze ciezko wstac z łóżka. Juz mam ich dość. Czlowiek by chcial sie cieszyc ciaza a tu prawie co chwila na kiblu bys musiala wisieć. Licze ze w drugim trymestrze bedzie duzo lepiej. Dziewczyny czy ktoras z was bierze jakis probiotyk przy lekach? Mam ostatnio problemy z zoladkiem, nie mam zgagi ale czuje pieczenie w gornej czesci i to zawsze w nocy. Myslalam ze to pecherz ale przeciez odczuwa sie go duzo nizej.
Jezeli bedziecie mialy zamknieta grupe to ja tez chce 😅❤️ a po za tym czy ktoras z was ma tyłozgięcie macicy?

Do góry