CzteryJa tez nie mam jest nas już trzy
reklama
Ja też na miesiąc.Dziewczyny a na ile dostajecie L4 ? Na MSC czy dłużej ?
Do następnej wizyty czyli przeważnie na miesiąc albo 3 tyg. Z tym że najpierw do mnie położna dzwoni czy wszystko okDziewczyny a na ile dostajecie L4 ? Na MSC czy dłużej ?
Dzięki działaPrzyciśnij lubię to i powinno wyskoczyć
Ja mam odwrotnie nie mogę zasnąć do 1,2 a wstaje o 7Przed ciąża zasypiałam koło 1,2 i ciężko było mi wstawać przed 8. A teraz o 22 już zazwyczaj śpię gdzie zawsze o tej porze dopiero życie zaczynałam i budzę się po 6, koło 7. Ale popołudniami mam momenty, ze mnie spanie bierze. Unikam tego bo nie nawidze spania w dzień. Jeśli chodzi o pozycje nie mam problemu.
Hej Ja już ;po wizycie ) wszystko ok, następnym razem prenatalne no i znowu stres Zobacz załącznik 1169227
Dziewczyny ze wam się chce ja mam problem obiad ugotowaćHe he ja dopiero skończyłam rosół gotować i biorę się za robienie soków z malin
Pettitbelle
Fanka BB :)
Ja już dzisiaj wózki w sklepie ogladalam Ale sprzedawca to jakiś burak i widząc brak brzucha niechętnie opowiadał na pytania ;p
reklama
Olka2729
Fanka BB :)
Usg nie jest szkodliweDziewczyny a jak to jest z częstym USG.
Czy jest szkodliwe dla płodu ? Bo mój mąż mi marudzi, że to jest szkodliwe dla płodu. Teraz byłam 07.09 idę znów bo prenatalne i 15.09 (bo zmieniam lekarza na NFZ)