reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny a jak to jest z częstym USG.
Czy jest szkodliwe dla płodu ? Bo mój mąż mi marudzi, że to jest szkodliwe dla płodu. Teraz byłam 07.09 idę znów bo prenatalne i 15.09 (bo zmieniam lekarza na NFZ)
Niech se maz poczyta 😉

reklama
Jezu ja to samo mam chociaż jestem padnięta to nie zasnę. I wszystko słyszę przez sen🤦
No dokładnie każdy szelest coś puknie to odrazu nie śpię i znowu problem zeby zasnąć. Przed ciążą to tylko poduszkę zobaczyłam to mogłam spać. Jak rodziłam to między skurczami twardo zasypiałam i wszyscy się dziwili że tak można

A wy dziewczyny wzięłyśmy L4? Ja od dzisiaj mam boje się chodzić do pracy przez tego koronawirusa dużo klientów przychodzi a i 8 godzin przy biurku już mi doskwiera. Tak to można poleżeć wyjść na spacer dotlenić się.

A wy dziewczyny wzięłyśmy L4? Ja od dzisiaj mam boje się chodzić do pracy przez tego koronawirusa dużo klientów przychodzi a i 8 godzin przy biurku już mi doskwiera. Tak to można poleżeć wyjść na spacer dotlenić się.
Ja będę miała od wtorku L4 jestem po macierzyńskim i obecnie na urlopie. Idę na L4 bo nie chce syna zostawiać

Ja mam od 7tc L4 ale prowadzę swoją działalność i mi to bardziej na rękę
No dokładnie każdy szelest coś puknie to odrazu nie śpię i znowu problem zeby zasnąć. Przed ciążą to tylko poduszkę zobaczyłam to mogłam spać. Jak rodziłam to między skurczami twardo zasypiałam i wszyscy się dziwili że tak można
Ja z synami spałam jak zabita...Nie raz mąż się wkurzal bo np jak gdzieś byłam to zawsze prosił żebym dała znać jak dojadę do domu A często bylo tak że prosto z samochodu do łóżka i dopiero wstawalam jak on wracał...teraz kiepsko śpię po za tym ciągle mam dziwne sny...
Ja już dzisiaj wózki w sklepie ogladalam [emoji23] Ale sprzedawca to jakiś burak i widząc brak brzucha niechętnie opowiadał na pytania ;p
No u nas jeśli będzie synuś no to mamy dosłownie wszystko wiec ominie mnie szaleństwo zakupów ale jeśli córeczka no to myślę że mąż mi kartę zablokuje [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja poki co nie jestem na L4 ale mam termin na koniec marca więc ciąża trochę młodsza od waszych. Czuje się srednio więc nie wiem kiedy się zdecyduje na zwolnienie,,, pierwotnie był plan by pracować do końca stycznia ale jeśli będę się dalej źle czuła to zdecyduje się wcześniej.

Do góry