reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Tutaj jest nas więcej niecierpliwych kobiet, które nie potrafią spokojnie cieszyć się stanem tylko panicznie boją się o dziecko😃😉 01.09 mam wizytę u innego lekarza, bo zmieniłam prowadzącego więc zobaczę co tutaj usłyszę.
O to czekam na wieści ja za to jestem dumna z mojego syna bo ma 19miesiecy i przyniósł nocnik i pokazał że chce i zrobił pięknie siusiu bo kupkę już dwa tygodnie wola że chce także mamy progres 💪💪

O to czekam na wieści ja za to jestem dumna z mojego syna bo ma 19miesiecy i przyniósł nocnik i pokazał że chce i zrobił pięknie siusiu bo kupkę już dwa tygodnie wola że chce także mamy progres 💪💪
Mały wielki sukces😃 to też są osiągnięcia też na to czekałam długo, ale się udało z córką i byłam z niej taka dumna ze opanowała te sztukę w tak krótkim czasie. 😃

Mały wielki sukces😃 to też są osiągnięcia też na to czekałam długo, ale się udało z córką i byłam z niej taka dumna ze opanowała te sztukę w tak krótkim czasie. 😃
No ja tak samo uroslam 5cm problem w tym że mam zwykły nocnik a jak to chłopczyk często sika po za niego i teraz myślę czy są jakieś takie że z przodu były bardziej zabudowane dla chłopców 🙈🙈😂

No ja tak samo uroslam 5cm problem w tym że mam zwykły nocnik a jak to chłopczyk często sika po za niego i teraz myślę czy są jakieś takie że z przodu były bardziej zabudowane dla chłopców 🙈🙈😂
Są napewno takie naklejane na ścianę coś jak mini pisuar z zabawka na którą musi dziecko nasikac to się kręci. Moja miała grający, ale zanim zaczęła z niego na serio korzystać rozmontowała mechanizm. I też mam taki zwykły. Teraz odzwyczajam ją całkowicie od korzystania z nocnika. Tego wymagają w przedszkolu. 😃

Ja dzis odebralam wyniki prenatalne i jest ok ale mam powtorzyc w 2 trymestrze czyli za 7 tyg mi wyznaczyla. Wy tez macie drugi raz??

Co do nocnika moja smerfetka sama sie odpieluchowala ma teraz 2.5 roku i od pol roku bez pieluch. Nagle sciagla pieluche i zaczela robic na nocniczek. Tez jestesmy strasznie zniej dumni.

reklama
Są napewno takie naklejane na ścianę coś jak mini pisuar z zabawka na którą musi dziecko nasikac to się kręci. Moja miała grający, ale zanim zaczęła z niego na serio korzystać rozmontowała mechanizm. I też mam taki zwykły. Teraz odzwyczajam ją całkowicie od korzystania z nocnika. Tego wymagają w przedszkolu. 😃
On do przedszkola ma jeszcze czas także ogarniemy to napewno ale popatrzę na to co mówisz 🙂🙂

Do góry