Olka_Monolka
Fanka BB :)
U mnie dziś USG pokazało 12 tydzień 5 dzień! A wg pierwszego USG mam tydzień młodszą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest zakres do 13t 6d więc się wyrobisz. Dziś mamy 13t 2d więc w piątek będzie 13t 5d. Ze mną dziś była jedna kobieta w 14 tygodniu a druga wlasnie 13t 5d.Wierzę Ci u mnie będzie to samo i teraz tak myślę czy w piątek nie będzie za późno czy sobie źle nie obliczyli i teraz ja się stresuję.
Ufff to mnie uspokoiłaś ale to tak na ostatni gwizdek się uda niech ten czas szybciej leci hehe do tego piątkuJest zakres do 13t 6d więc się wyrobisz. Dziś mamy 13t 2d więc w piątek będzie 13t 5d. Ze mną dziś była jedna kobieta w 14 tygodniu a druga wlasnie 13t 5d.
Doskonale Cię rozumiem dziś siedziałam i czekałam na prenatalne. Już mi słabo się robiło z nerwow[emoji33]ale jest dobrze i u Ciebie też bedzie[emoji6]
To ja panikowałam, że za późno mnie zapisali i aby się modliłam by się zmieściło w cm w tych normach. Ale jak dziś przychodziły właśnie z terminami późniejszymi od moich to spokojniej siedziałam. Bo wiedzislam, że nie jest tak ze mną najgorzej.Ufff to mnie uspokoiłaś ale to tak na ostatni gwizdek się uda niech ten czas szybciej leci hehe do tego piątku
To w taki razie że mną jest gorzej ale nie mieli mnie jak wcisnąć więc mam nadzieję że zmieszczę się w normach a jaka duża dzidzia już jest??To ja panikowałam, że za późno mnie zapisali i aby się modliłam by się zmieściło w cm w tych normach. Ale jak dziś przychodziły właśnie z terminami późniejszymi od moich to spokojniej siedziałam. Bo wiedzislam, że nie jest tak ze mną najgorzej.
Wg pomiarów z dzisiaj CRL 66.7 mm. Więc i Twoja się zmieści w normie. A ile Twoja miała oststnio jak była mierzona?To w taki razie że mną jest gorzej ale nie mieli mnie jak wcisnąć więc mam nadzieję że zmieszczę się w normach a jaka duża dzidzia już jest??
U mnie 63 mmTo w taki razie że mną jest gorzej ale nie mieli mnie jak wcisnąć więc mam nadzieję że zmieszczę się w normach a jaka duża dzidzia już jest??
Właśnie ostatnio mi nie zmierzył bo tak fikalo koziołki ze powiedział że nie ma szans i dlatego ta niepewnośćWg pomiarów z dzisiaj CRL 66.7 mm. Więc i Twoja się zmieści w normie. A ile Twoja miała oststnio jak była mierzona?
Spokojnie mamy podobne wymiary. Więc nie przekroczy Ci 87 mm, bo chyba taka jest norma, żeby było dobrze wykonane badanie prenatalne.Właśnie ostatnio mi nie zmierzył bo tak fikalo koziołki ze powiedział że nie ma szans i dlatego ta niepewność