Czasem jak mam chwilę to coś się zobaczycie w necie i tak w pamięć zapada. No moja to już przedszkolak od tamtego roku. Więc zobaczymy jak przyjmie nowa rolę. Na chwilę obecną nie będę mówić bo wypapla wszystkim. Ale codziennie się pyta Mamo a w brzuszku jest malutka dzidziaOn do przedszkola ma jeszcze czas także ogarniemy to napewno ale popatrzę na to co mówisz
reklama
Ojeju duży już masz ten brzuszekaż nie możliwe ze tak szybko widaćJeśli chodzi o brzuszki to mój tak wygląda no moja córka musiała się wbić w kadr wieczorem jestem większą
Trzecia ciąża u każdej kobiety inaczej ja rodziłam w 2019 także wiadomo że wszystko jeszcze nie zdążyło tak dokładnie zastygnąćOjeju duży już masz ten brzuszekaż nie możliwe ze tak szybko widać
To moja pierwsza ciąża i narazie nic nie widać mam nadzieje ze szybko będę miała śliczny brzuszekTrzecia ciąża u każdej kobiety inaczej ja rodziłam w 2019 także wiadomo że wszystko jeszcze nie zdążyło tak dokładnie zastygnąć
Olka2729
Fanka BB :)
No i jak tam ???Oby tylko serduszko bilo A krwiak się wchłonąl
Grabcia123
Serduszko jest dzidzia ma prawie 3cm...
Ale krwiak dalej jest nie zmniejszył się nawet o.milimert..
Ale krwiak dalej jest nie zmniejszył się nawet o.milimert..
No i jak tam ???
Olka2729
I co lelarz mowil na tego krwiaka ,dal jakies zalecenia. Piękny maluchSerduszko jest dzidzia ma prawie 3cm...
Ale krwiak dalej jest nie zmniejszył się nawet o.milimert..Zobacz załącznik 1168246
Ooo to superO to czekam na wieści ja za to jestem dumna z mojego syna bo ma 19miesiecy i przyniósł nocnik i pokazał że chce i zrobił pięknie siusiu bo kupkę już dwa tygodnie wola że chce także mamy progres
Możliwe następna ciąża i szybciej wychodzi brzuszek. To samo z ruchamiOjeju duży już masz ten brzuszekaż nie możliwe ze tak szybko widać
reklama
Heh ja mam to samoz którego miesiąca masz dzidzię?Trzecia ciąża u każdej kobiety inaczej ja rodziłam w 2019 także wiadomo że wszystko jeszcze nie zdążyło tak dokładnie zastygnąć