Zależy od lekarza i sprzętu. Bo też właśnie w tym wieku ciążowym miałam robione przez brzuch u lekarza, który robi tylko usg. A ginekolog nawet oststnio czyli w 11 tygodniu nawet miałam przezpochowoJa 7+1 mialam juz przez brzuch
reklama
Tak, ja tak mam. Raz z jednej strony, raz z drugiej. Ale jestem po wizycie i wszystko ok także to chyba normalneDzisiaj 11 tydzień 1 dzień i jakiś dziwne delikatne pobolewanie z prawej strony w podbrzuszu . Zaczynam się niepokoić , trochę stresu było w pracy może dzidzia się buntuje? Tez macie takie pobolewanie czasami?
Ja w 8 t miałam od dołu to mnie zastanowiłaśJa 7+1 mialam juz przez brzuch
Normalne ja wieczorem to muszę się położyć chociaż pół godz bo tak czuję ale to jak mi dziewczyny dadzą popalić tak to jest ok i lekarz też mówił że to po intensywnym dniuDzisiaj 11 tydzień 1 dzień i jakiś dziwne delikatne pobolewanie z prawej strony w podbrzuszu . Zaczynam się niepokoić , trochę stresu było w pracy może dzidzia się buntuje? Tez macie takie pobolewanie czasami?
Grabcia123
Fanka BB :)
U nas jeśli jest wszystko ok to tylko 1 USG jest od dołu a później przez brzuch chyba że coś nie tak to wtedy bada od dolu... on wgl wychodzi z założenia że jak jest ok to nie ma co tam za często zagladac
Patla9393
12 tydzień (11+4)I który to tydz takie piękne zdjęcia?
Monia83.37
U mnie przepochwowo nie mógł znaleźć bo niby pęcherz mialam pełny, chociaż porosto z ubikacji wchodziłam do niego. Więc nie wiemZależy od lekarza i sprzętu. Bo też właśnie w tym wieku ciążowym miałam robione przez brzuch u lekarza, który robi tylko usg. A ginekolog nawet oststnio czyli w 11 tygodniu nawet miałam przezpochowo
Y
uff całe szczęście to ide się położyć może przejdzie do ranaTak, ja tak mam. Raz z jednej strony, raz z drugiej. Ale jestem po wizycie i wszystko ok także to chyba normalne
Monia83.37
Niby pecherz miałam pełen i zasłaniałJa w 8 t miałam od dołu to mnie zastanowiłaś
reklama
Invicta
Właśnie ja tez jak zobaczyłam zdj zadałam sobie te same pytanieo jaaaa czy ja tam widze jajeczka,??