reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, od środy zaczęłam znów was podczytywac, ponieważ okazało się że na USG w pustym jaju płodowym pojawił się zarodek 6,5mm. Boje się trochę zaangażować że coś pójdzie nie tak ale ponoć zarodek rozwija się prawidłowo, serce bije dobrze.l, wszystko jest w porzadku- tak w środę powiedział lekarz. Dziś zrobiłam moczu i krew i glukozę z krwi i wyniki mam wszystkie w normie. Kolejne USG mam 26.08 a termin porodu wyznaczony na 27.03
No to super😁 odpoczywaj jak możesz 😊

reklama
Cześć dziewczyny, od środy zaczęłam znów was podczytywac, ponieważ okazało się że na USG w pustym jaju płodowym pojawił się zarodek 6,5mm. Boje się trochę zaangażować że coś pójdzie nie tak ale ponoć zarodek rozwija się prawidłowo, serce bije dobrze.l, wszystko jest w porzadku- tak w środę powiedział lekarz. Dziś zrobiłam moczu i krew i glukozę z krwi i wyniki mam wszystkie w normie. Kolejne USG mam 26.08 a termin porodu wyznaczony na 27.03
wiedziałam, ze sie pojawi!!!!

😍
Super bardzo się cieszę trzymam kciuki za Was 😍❤️

reklama
Dzisiaj 11 tydzień 1 dzień i jakiś dziwne delikatne pobolewanie z prawej strony w podbrzuszu . Zaczynam się niepokoić , trochę stresu było w pracy może dzidzia się buntuje? Tez macie takie pobolewanie czasami?

Do góry