No to super odpoczywaj jak możeszCześć dziewczyny, od środy zaczęłam znów was podczytywac, ponieważ okazało się że na USG w pustym jaju płodowym pojawił się zarodek 6,5mm. Boje się trochę zaangażować że coś pójdzie nie tak ale ponoć zarodek rozwija się prawidłowo, serce bije dobrze.l, wszystko jest w porzadku- tak w środę powiedział lekarz. Dziś zrobiłam moczu i krew i glukozę z krwi i wyniki mam wszystkie w normie. Kolejne USG mam 26.08 a termin porodu wyznaczony na 27.03
reklama
I który to tydz takie piękne zdjęcia?Ja już po wizycie... Wszystko oki. Lekarz powiedział, że są duże szanse na chłopca (fotka 1)
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Ten tydzień tak ale w przyszłym już muszę iść do pracy na pełne obrotyNo to super odpoczywaj jak możesz
dzwoneczek8811
wiedziałam, ze sie pojawi!!!!Cześć dziewczyny, od środy zaczęłam znów was podczytywac, ponieważ okazało się że na USG w pustym jaju płodowym pojawił się zarodek 6,5mm. Boje się trochę zaangażować że coś pójdzie nie tak ale ponoć zarodek rozwija się prawidłowo, serce bije dobrze.l, wszystko jest w porzadku- tak w środę powiedział lekarz. Dziś zrobiłam moczu i krew i glukozę z krwi i wyniki mam wszystkie w normie. Kolejne USG mam 26.08 a termin porodu wyznaczony na 27.03
Super bardzo się cieszę trzymam kciuki za WasCześć dziewczyny, od środy zaczęłam znów was podczytywac, ponieważ okazało się że na USG w pustym jaju płodowym pojawił się zarodek 6,5mm. Boje się trochę zaangażować że coś pójdzie nie tak ale ponoć zarodek rozwija się prawidłowo, serce bije dobrze.l, wszystko jest w porzadku- tak w środę powiedział lekarz. Dziś zrobiłam moczu i krew i glukozę z krwi i wyniki mam wszystkie w normie. Kolejne USG mam 26.08 a termin porodu wyznaczony na 27.03
Właśnie się też zastanawiam czy następne(12tc) będzie przez brzuch czy dalej dołemI co mnie zdziwiło, dzisiaj miałam usg już przez brzuch. Ja rozkładam nogi A lekarz że dzisiaj nie
Monia83.37
Ja 7+1 mialam juz przez brzuchWłaśnie się też zastanawiam czy następne(12tc) będzie przez brzuch czy dalej dołem
reklama