reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam 2 chłopców i w żadnej ciąży nie bolaly mnie piersi, i nie miałam uplawow(infekcja wykluczona) i smierdzialo mi mięso A teraz na odwrót jeszcze się mdłości zdarzają a też ich nie miałam.. I rodzi to w głowie myśl o dziewczynce
Ja mam chlopca i dziewczynke [emoji16] na tyle ciaze sie różniły ze z córka mialam wszystkie nieprzyjemne objawy natomiast z synem mozna powiedziec ze ciazy nie pamietam tzn tych zlych nieprzyjemnych doswiadczen. [emoji12] Ale kobietki mialy tu yez odwrotnie wiec to nie ma chyba roznicy.

reklama
U mnie wszystko w porządku, mam urlop i wypoczywam . Dzisiaj miałam robioną krzywą cukrową i powiem Wam że mi ta glukoza bardzo smakowała 😅. Chyba temu ze tak bardzo na słodkie mnie ciągnie :) . Dzis 9+4. A za 2 tygodnie już badania prenatalne, cieszę się i jednocześnie taki stresik mam :)

U mnie wszystko w porządku, mam urlop i wypoczywam . Dzisiaj miałam robioną krzywą cukrową i powiem Wam że mi ta glukoza bardzo smakowała 😅. Chyba temu ze tak bardzo na słodkie mnie ciągnie :) . Dzis 9+4. A za 2 tygodnie już badania prenatalne, cieszę się i jednocześnie taki stresik mam :)
Kurcze ja jak tylko pomyślę o tej glukozie to aż mnie mdli🤢 Ja próbuje wypoczywać i powiem wam że jak włączę disco polo moim dziewczynom to jak w transie są 😁 Przynajmniej mam wtedy czas na zrobienie czegoś bo tak to ciężko

Ja trochę ogarniam kuchnie po remoncie. Prawie na dwa tygodnie mąż mnie jej pozbawił. Katorga, pizza mi uszami wychodzi a nic dużo ciekawszego w mieście nie mamy. Raz mieliśmy chinszczyzne. Dziś obiadek u mamy [emoji12] musiałam zrobić przerwę bo brzuch mam napięty, dziś trochę ciągnie.

Maz chciałby chłopca ale coś mi się wydaje że będzie córka jednak. Z jednej strony ciuszkowo bardziej jestem przygotowana bo nie zdążyłam się jeszcze pozbyć rzeczy po córce i czekają na strychu. Ja właśnie bardziej idę w stronę słonego. Ze słodkim muszę uważać bo zaraz mnie mdli jak zjem więcej co u mnie było to niespotykane. Piersi za to nie bolały mnie an iw pierwszej ani w drugiej ciąży. Dopiero teraz. Ogólnie czuje że jestem starsza.

reklama
Do góry