PałkaZapałka
Fanka BB :)
A są jeszcze jakieś świadczenia, których trzeba pilnować terminami? Na becikowe i tak się nie łapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Założył normalnie mi kartę ciążyDziewczyny - a jak wygladaja wasze ksiazeczki ciazowe ? Gdy o to zapytalam lekarza powiedzial ze nie bawi sie w jakies ksiazeczki zaginane itp jtd. Dal mi wynik badania ze zdjeciem i powiedzial ze to moja karta ciazy . Jak to jest ? Starajac sie o becikowe - beda akceptowac kolekcje wynikow badan ?
Kochana ja już po raz kolejny plamie .. raz kawa z mlekiem , raz różowe upławy .. lekarz mnie uspokoił , ze wszystko jest ok , odnośnie pojawienia się zarodka ja z bijącym serduszkiem widziałam w tej ciąży 6+2 a w ciąży z córka 8 tc dopiero , wszystko będzie dobrzeCześć mamusie
Co.do.forum dobrze że jest i że można pisać też o swoich zmartwieniach ...sama jestem w 3 ciąży (1 ciężko przebiegła', w styczniu stracilam e 5 tyg) A ta ciąża jako.jedyna zaczęła.się tygodniowym.plamieniem A na usg widziałam.tylko.pęcherzyk i ciałko.żółte przez.co.nie mam.karty ciąży...boję się czy zobacze serduszko na następnej wizycie A dopiero będzie za 3 tyg
Nie oszczędzam.sie ostatnio dużo pracy biegania jeszcze sama z 2 maluchów...mam zal.wieczorami ze nie odpoczelam więcej
Co.do objawów to.wrócił bol piersi A tak to jakbym w ciąży nie była...
Mam.pytanie do mamuś które mają już i chlopca i dziewczynke czy wasze ciążę się jakoś różniły?
Ja mam chłopca i dwie dziewczynki i specjalnych różnic nie widziałam, wszystkie ciąże podobneCześć mamusie
Co.do.forum dobrze że jest i że można pisać też o swoich zmartwieniach ...sama jestem w 3 ciąży (1 ciężko przebiegła', w styczniu stracilam e 5 tyg) A ta ciąża jako.jedyna zaczęła.się tygodniowym.plamieniem A na usg widziałam.tylko.pęcherzyk i ciałko.żółte przez.co.nie mam.karty ciąży...boję się czy zobacze serduszko na następnej wizycie A dopiero będzie za 3 tyg
Nie oszczędzam.sie ostatnio dużo pracy biegania jeszcze sama z 2 maluchów...mam zal.wieczorami ze nie odpoczelam więcej
Co.do objawów to.wrócił bol piersi A tak to jakbym w ciąży nie była...
Mam.pytanie do mamuś które mają już i chlopca i dziewczynke czy wasze ciążę się jakoś różniły?
Też kilka dni miałam różowe upławy. Lekarz zalecił mi magnez i rutinoskorbin 3×2. Na razie spokójKochana ja już po raz kolejny plamie .. raz kawa z mlekiem , raz różowe upławy .. lekarz mnie uspokoił , ze wszystko jest ok , odnośnie pojawienia się zarodka ja z bijącym serduszkiem widziałam w tej ciąży 6+2 a w ciąży z córka 8 tc dopiero , wszystko będzie dobrze ❤
Miałam przeszło tydzień spokój i znowu od wczoraj , tylko dzisiaj bardziej taka Jasna kawa z mlekiem , wczoraj były lekko różowe ... zastanawiam się czy to może być od nadżerki której nie zdążyłam przed ciąża usunąć ?Też kilka dni miałam różowe upławy. Lekarz zalecił mi magnez i rutinoskorbin 3×2. Na razie spokój
Też mam nadżerkę, ale ginekolog cały czas mi mówiła, że nie ma potrzeby usuwaniaMiałam przeszło tydzień spokój i znowu od wczoraj , tylko dzisiaj bardziej taka Jasna kawa z mlekiem , wczoraj były lekko różowe ... zastanawiam się czy to może być od nadżerki której nie zdążyłam przed ciąża usunąć ?