Monia83.37
Fanka BB :)
No to trzymam kciuki daj znac
Lekarz twierdzi, że wszystko w najlepszym porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymam kciuki daj znac
Lekarz twierdzi, że wszystko w najlepszym porządku
Według OM ? Ciąża może być młodsza i tego się trzymaj , poczekaj tydzień ... zrób ponowne usg , na tym etapie każdy dzień to mogą być spore zmiany w UsgDziś 6+4 więc powinno coś być a tu dupa
Tak wg OM i lekarz powiedział że tak będziemy ta ciążę liczyć.dalek mam brać witaminy i luteinę.Według OM ? Ciąża może być młodsza i tego się trzymaj , poczekaj tydzień ... zrób ponowne usg , na tym etapie każdy dzień to mogą być spore zmiany w Usg
Zobaczysz że pojawi się fasoleczka z serduszkiem bijącym tego Ci życzę z całych sił i w to wierzęTak wg OM i lekarz powiedział że tak będziemy ta ciążę liczyć.dalek mam brać witaminy i luteinę.
Wiem że trudno ci będzie ale odpocznij od internetu od forum.Pierwsza ciąża, dziś 6+4
Wcześniej miałam pęcherzyk sam. To do środy się odstresuj serial jakiś dobry znajdź i nie czytaj dużo w necieW sensie wcześniej też miałaś pusto?
Jestem umówiona do lekarza na przyszłą środę żeby zobaczyć jak dalej to rozwiązać
No ja właśnie też. Jeszcze trafiłam na taką zmianę że o podanie wody to mogłam pomarzyć bo się wyspać musiały i z pyskiem do nas przychodziłyu mnie tak samo, chciałbym zeby był przy porodzie ale jakos bez niego tez dam radę ale bez odwiedzin juz bedzie ciezko po ostatnim porodzie 2 dni nie mogłam sie podnieść sama bo pękł mi krwiak :/ nie wyobrażam sobie co bym zrobiła bez meza ;(
Pierworódki jak to mówią wszystko późno mają tak samo z ruchami jest dziecka. Będzie dobrzeDziś 6+4 więc powinno coś być a tu dupa