reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Załączniki

• 15965467113161668812616029748279.jpg
    15965467113161668812616029748279.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 81
reklama
u mnie tak samo, chciałbym zeby był przy porodzie ale jakos bez niego tez dam radę ale bez odwiedzin juz bedzie ciezko :( po ostatnim porodzie 2 dni nie mogłam sie podnieść sama bo pękł mi krwiak :/ nie wyobrażam sobie co bym zrobiła bez meza ;(
No ja właśnie też. Jeszcze trafiłam na taką zmianę że o podanie wody to mogłam pomarzyć bo się wyspać musiały i z pyskiem do nas przychodziły 😔

reklama
Psychicznie jestem dziś wrakiem. Przeżyłam trzy ataki sfrustrowanej "koleżanki" z pracy. Choć nie powiem fizycznie zaczął mnie brzuch pobolewać. Siadłam sobie chwilę, tak jakby ciągnęło coś. A jutro trzeba tam wrocic🤮😱

Do góry