reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Też mam nadżerkę, ale ginekolog cały czas mi mówiła, że nie ma potrzeby usuwania
Mi w grudniu mówił aby wymrozic 🤔, ale cytologia wyszła dobra to i w ferworze przygotowań świątecznych o niej zapomniałam nie dawała przed ciąża objawów , nie krwawiła nie plamila , wyczytałam właśnie ze często kobiety które maja nadzerke w ciąży ona daje o sobie znać przez plamienia 🤭🤨

reklama
Mi w grudniu mówił aby wymrozic 🤔, ale cytologia wyszła dobra to i w ferworze przygotowań świątecznych o niej zapomniałam nie dawała przed ciąża objawów , nie krwawiła nie plamila , wyczytałam właśnie ze często kobiety które maja nadzerke w ciąży ona daje o sobie znać przez plamienia 🤭🤨
Ja miałam cytologie grupę II. Nie wiem jaki wynik będzie teraz😌

Niestety sama byłam , nie wpuszczają do gabinetu mojego lekarza osób towarzyszących ... 😢, straszne to teraz jest w dobie koronawirusa , tak samo z porodami , kobieta rodzi sama również bez osoby towarzyszącej , mam tylko cicha nadzieje ze może sytuacja do nowego roku się ustabilizuje ...., bo smutno będzie rodzic tak samej ....
Rodzenie rodzeniem a mnie najbardziej ciężko uwierzyć w brak odwiedzin. W maju było tak że po cc na drugi dzień wypuszczali. Teraz nie wiem ale trzeba było spakować się w dużą torbę bo nie mógł ci nikt nic przynieść ani dla Ciebie ani dla dziecka

Cześć mamusie
Co.do.forum dobrze że jest i że można pisać też o swoich zmartwieniach ...sama jestem w 3 ciąży (1 ciężko przebiegła', w styczniu stracilam e 5 tyg) A ta ciąża jako.jedyna zaczęła.się tygodniowym.plamieniem A na usg widziałam.tylko.pęcherzyk i ciałko.żółte przez.co.nie mam.karty ciąży...boję się czy zobacze serduszko na następnej wizycie A dopiero będzie za 3 tyg
Nie oszczędzam.sie ostatnio dużo pracy biegania jeszcze sama z 2 maluchów...mam zal.wieczorami ze nie odpoczelam więcej

Co.do objawów to.wrócił bol piersi A tak to jakbym w ciąży nie była...

Mam.pytanie do mamuś które mają już i chlopca i dziewczynke czy wasze ciążę się jakoś różniły?
Ja mam chlopca i dziewczynke 😁 na tyle ciaze sie różniły ze z córka mialam wszystkie nieprzyjemne objawy natomiast z synem mozna powiedziec ze ciazy nie pamietam tzn tych zlych nieprzyjemnych doswiadczen. 😜 Ale kobietki mialy tu yez odwrotnie wiec to nie ma chyba roznicy.

Rodzenie rodzeniem a mnie najbardziej ciężko uwierzyć w brak odwiedzin. W maju było tak że po cc na drugi dzień wypuszczali. Teraz nie wiem ale trzeba było spakować się w dużą torbę bo nie mógł ci nikt nic przynieść ani dla Ciebie ani dla dziecka
Mnie też najbardziej przeraża brak odwiedzin. Po poprzednich cesarkach bez męża nie dałabym rady sama w szpitalu😔

Cześć mamusie
Co.do.forum dobrze że jest i że można pisać też o swoich zmartwieniach ...sama jestem w 3 ciąży (1 ciężko przebiegła', w styczniu stracilam e 5 tyg) A ta ciąża jako.jedyna zaczęła.się tygodniowym.plamieniem A na usg widziałam.tylko.pęcherzyk i ciałko.żółte przez.co.nie mam.karty ciąży...boję się czy zobacze serduszko na następnej wizycie A dopiero będzie za 3 tyg
Nie oszczędzam.sie ostatnio dużo pracy biegania jeszcze sama z 2 maluchów...mam zal.wieczorami ze nie odpoczelam więcej

Co.do objawów to.wrócił bol piersi A tak to jakbym w ciąży nie była...

Mam.pytanie do mamuś które mają już i chlopca i dziewczynke czy wasze ciążę się jakoś różniły?
Ja też całymi dniami z dwójką maluchów jeszcze chore jesteśmy wszystkie i padam na twarz a wiadomo obiad trzeba zrobić posprzątać i pomóc w jedzeniu. Jeszcze wymioty mam kilka razy dziennie. Mam tylko nadzieję że może ta ciąża będzie spokojniejsza no się sama zgłoszę na oddział 🤦

Ja mam chlopca i dziewczynke 😁 na tyle ciaze sie różniły ze z córka mialam wszystkie nieprzyjemne objawy natomiast z synem mozna powiedziec ze ciazy nie pamietam tzn tych zlych nieprzyjemnych doswiadczen. 😜 Ale kobietki mialy tu yez odwrotnie wiec to nie ma chyba roznicy.
Ja mam takie same objawy i mąż co chwilę dogaduje że będzie trzecia córa 😆

reklama
Do góry