reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Też mam nadżerkę, ale ginekolog cały czas mi mówiła, że nie ma potrzeby usuwania
Mi w grudniu mówił aby wymrozic 🤔, ale cytologia wyszła dobra to i w ferworze przygotowań świątecznych o niej zapomniałam nie dawała przed ciąża objawów , nie krwawiła nie plamila , wyczytałam właśnie ze często kobiety które maja nadzerke w ciąży ona daje o sobie znać przez plamienia 🤭🤨

reklama
Mi w grudniu mówił aby wymrozic 🤔, ale cytologia wyszła dobra to i w ferworze przygotowań świątecznych o niej zapomniałam nie dawała przed ciąża objawów , nie krwawiła nie plamila , wyczytałam właśnie ze często kobiety które maja nadzerke w ciąży ona daje o sobie znać przez plamienia 🤭🤨
Ja miałam cytologie grupę II. Nie wiem jaki wynik będzie teraz😌

Niestety sama byłam , nie wpuszczają do gabinetu mojego lekarza osób towarzyszących ... 😢, straszne to teraz jest w dobie koronawirusa , tak samo z porodami , kobieta rodzi sama również bez osoby towarzyszącej , mam tylko cicha nadzieje ze może sytuacja do nowego roku się ustabilizuje ...., bo smutno będzie rodzic tak samej ....
Rodzenie rodzeniem a mnie najbardziej ciężko uwierzyć w brak odwiedzin. W maju było tak że po cc na drugi dzień wypuszczali. Teraz nie wiem ale trzeba było spakować się w dużą torbę bo nie mógł ci nikt nic przynieść ani dla Ciebie ani dla dziecka

Cześć mamusie
Co.do.forum dobrze że jest i że można pisać też o swoich zmartwieniach ...sama jestem w 3 ciąży (1 ciężko przebiegła', w styczniu stracilam e 5 tyg) A ta ciąża jako.jedyna zaczęła.się tygodniowym.plamieniem A na usg widziałam.tylko.pęcherzyk i ciałko.żółte przez.co.nie mam.karty ciąży...boję się czy zobacze serduszko na następnej wizycie A dopiero będzie za 3 tyg
Nie oszczędzam.sie ostatnio dużo pracy biegania jeszcze sama z 2 maluchów...mam zal.wieczorami ze nie odpoczelam więcej

Co.do objawów to.wrócił bol piersi A tak to jakbym w ciąży nie była...

Mam.pytanie do mamuś które mają już i chlopca i dziewczynke czy wasze ciążę się jakoś różniły?
Ja mam chlopca i dziewczynke 😁 na tyle ciaze sie różniły ze z córka mialam wszystkie nieprzyjemne objawy natomiast z synem mozna powiedziec ze ciazy nie pamietam tzn tych zlych nieprzyjemnych doswiadczen. 😜 Ale kobietki mialy tu yez odwrotnie wiec to nie ma chyba roznicy.

Rodzenie rodzeniem a mnie najbardziej ciężko uwierzyć w brak odwiedzin. W maju było tak że po cc na drugi dzień wypuszczali. Teraz nie wiem ale trzeba było spakować się w dużą torbę bo nie mógł ci nikt nic przynieść ani dla Ciebie ani dla dziecka
Mnie też najbardziej przeraża brak odwiedzin. Po poprzednich cesarkach bez męża nie dałabym rady sama w szpitalu😔

Cześć mamusie
Co.do.forum dobrze że jest i że można pisać też o swoich zmartwieniach ...sama jestem w 3 ciąży (1 ciężko przebiegła', w styczniu stracilam e 5 tyg) A ta ciąża jako.jedyna zaczęła.się tygodniowym.plamieniem A na usg widziałam.tylko.pęcherzyk i ciałko.żółte przez.co.nie mam.karty ciąży...boję się czy zobacze serduszko na następnej wizycie A dopiero będzie za 3 tyg
Nie oszczędzam.sie ostatnio dużo pracy biegania jeszcze sama z 2 maluchów...mam zal.wieczorami ze nie odpoczelam więcej

Co.do objawów to.wrócił bol piersi A tak to jakbym w ciąży nie była...

Mam.pytanie do mamuś które mają już i chlopca i dziewczynke czy wasze ciążę się jakoś różniły?
Ja też całymi dniami z dwójką maluchów jeszcze chore jesteśmy wszystkie i padam na twarz a wiadomo obiad trzeba zrobić posprzątać i pomóc w jedzeniu. Jeszcze wymioty mam kilka razy dziennie. Mam tylko nadzieję że może ta ciąża będzie spokojniejsza no się sama zgłoszę na oddział 🤦

Ja mam chlopca i dziewczynke 😁 na tyle ciaze sie różniły ze z córka mialam wszystkie nieprzyjemne objawy natomiast z synem mozna powiedziec ze ciazy nie pamietam tzn tych zlych nieprzyjemnych doswiadczen. 😜 Ale kobietki mialy tu yez odwrotnie wiec to nie ma chyba roznicy.
Ja mam takie same objawy i mąż co chwilę dogaduje że będzie trzecia córa 😆

reklama
Do góry