PałkaZapałka
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża, dziś 6+4A może jest za wcześnie? która to ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsza ciąża, dziś 6+4A może jest za wcześnie? która to ciąża?
Przykro mi a jednak ten limit sie nie wyczerpał...Dziewczyny żegnam się z wami. Niestety USG nie wykazało zarodka
Ja bym mimo wszystko nie traciła nadziei.. słyszałam historie pustych jaj w których nagle w 7/8 tyg dopiero był zarodek..Pierwsza ciąża, dziś 6+4
To może być za wcześnie jak pierwsza ciąża. W mojej pierwszej dopiero końcem 7 TC był zarodek z serduszkiem wcześniej nic nie było . Spokojnie może jeszcze jest czasPierwsza ciąża, dziś 6+4
Dokładnie tak nawet tutaj dużo dziewczyn pisało że spisane na stratę donosiły i dzieci zdrowe czego życzę z całego serca nam wszystkimJa bym mimo wszystko nie traciła nadziei.. słyszałam historie pustych jaj w których nagle w 7/8 tyg dopiero był zarodek..
W sensie wcześniej też miałaś pusto?To może być za wcześnie jak pierwsza ciąża. W mojej pierwszej dopiero końcem 7 TC był zarodek z serduszkiem wcześniej nic nie było . Spokojnie może jeszcze jest czas
u mnie tak samo, chciałbym zeby był przy porodzie ale jakos bez niego tez dam radę ale bez odwiedzin juz bedzie ciezko po ostatnim porodzie 2 dni nie mogłam sie podnieść sama bo pękł mi krwiak :/ nie wyobrażam sobie co bym zrobiła bez meza ;(Mnie też najbardziej przeraża brak odwiedzin. Po poprzednich cesarkach bez męża nie dałabym rady sama w szpitalu
Zapałka, nie łam się jeszcze. Z córką też długo nie było widać. Cały weekend wyłam bo jeszcze choroba i piersi mi dosłownie zwiędły, a w poniedziałek był już zarodek. Wierzę że będzie dobrzeDziewczyny żegnam się z wami. Niestety USG nie wykazało zarodka
Właśnie kochana który to tydzień ciąży ?Dziewczyny żegnam się z wami. Niestety USG nie wykazało zarodka
Dziś 6+4 więc powinno coś być a tu dupaWłaśnie kochana który to tydzień ciąży ?