Nie ma co sie martwic . Dbajmy o siebie , zdrowo sie odzywiajmy . I ... odliczam do mojej kolejnej wizyty u lekarzaJa! 6t5d i nawet piersi tkliwe tylko czasami...na pewno szybciej się mecze i czasami potrzebuje odpocząć w ciągu dnia. I tyle... aż się zaczęłam martwić o moja fasole...
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Ja też tylko stanik większy kupiłam bo mi wygodniej. Poza tym nic praktycznie.Nie ma co sie martwic . Dbajmy o siebie , zdrowo sie odzywiajmy . I ... odliczam do mojej kolejnej wizyty u lekarza
Z dietą mam problem...musze się jakoś przestawić na inne jedzenie bo póki co jem jak zawsze. Nie mogę na nabiał tylko jakoś patrzeć nawet.
Invicta
Właśnie mi delikatnie ustąpiły... dzisiaj miałam mały epizod gdy gotowałam ale ogólnie narazie na mdłości nie narzekamMoze jestes farciara? Ciesz sie tym ze nie masz mdlosci to nic przyjemnego... Slyszalam ze w 8 tc moga juz ustepowac
PałkaZapałka
Mi się nic nie dzieje...ani nie plamie ani nic, czuje się w porządku. Zdaje sobie sprawe, że teraz mój "środek" jest trochę inny, bardziej ukrwiony i suchy ale nic złego się nie dzieje.No tak, ale jeśli ktoś nie ma przeciwwskazań to raczej nie musi wybierać.
Poza tym wydaje mi się, że w zdrowym układzie seks jest raczej dbaniem też o siebie i swoje potrzeby, a nie tylko o faceta ;-) .
Seks to nie potrzeba odzwierzęca ale też bliskość której facet w takiej sytuacji potrzebuje bliskości jak i kobieta...sama nie wiem
Czy wy wszystkie zrezygnowaliście z bliskości?
Marvelka89
Ja nie zrezygnowalam wszystko z umiaremMi się nic nie dzieje...ani nie plamie ani nic, czuje się w porządku. Zdaje sobie sprawe, że teraz mój "środek" jest trochę inny, bardziej ukrwiony i suchy ale nic złego się nie dzieje.
Seks to nie potrzeba odzwierzęca ale też bliskość której facet w takiej sytuacji potrzebuje bliskości jak i kobieta...sama nie wiem
Czy wy wszystkie zrezygnowaliście z bliskości?
Marvelka89
A u mnie zdecydowanie gorzejWłaśnie mi delikatnie ustąpiły... dzisiaj miałam mały epizod gdy gotowałam ale ogólnie narazie na mdłości nie narzekam
Monia83.37
Hej. Ja tak mam. Wogole nie czuję że jestem w ciąży a to 9 tydzień.Czy jest tu jakaś mamuśka, która oprócz tkliwych piersi nie ma innych objawów? :d
reklama
dzwoneczek8811
popieram!No tak, ale jeśli ktoś nie ma przeciwwskazań to raczej nie musi wybierać.
Poza tym wydaje mi się, że w zdrowym układzie seks jest raczej dbaniem też o siebie i swoje potrzeby, a nie tylko o faceta ;-) .