Witam się z wami dziewczyny To moja pierwsza ciąża mam 20 lat Termin na 4 marca 9+2 Mam dosyć dużą torbiel bo ma 9 cm średnicy ale jestem dobrej myśli, że wszystko będzie w porządku i nie wpłynie to na ciążę chociaż czeka mnie jej usunięcie
reklama
Invicta
Fanka BB :)
Właśnie wzdęć nie mam... problemu z zaparciami tez nie Odżywiam się zdrowo bo byłam na płodnej diecie i tak zostało Ogólnie tak miło widzieć już brzuszek przynajmniej wieczoremTeż tak mam, ale miałam też przed ciążą i była to kwestia wzdęć. Możecie spróbować zmienić dietę, pić herbatkę z kopru, albo w wyjątkowych sytuacjach brać coś na wzdęcia, powinno pomóc.
Invicta
Hej hej witamy zycze Ci żeby wszytsko było wporzadku do samego końcaWitam się z wami dziewczyny To moja pierwsza ciąża mam 20 lat Termin na 4 marca 9+2 Mam dosyć dużą torbiel bo ma 9 cm średnicy ale jestem dobrej myśli, że wszystko będzie w porządku i nie wpłynie to na ciążę chociaż czeka mnie jej usunięcie
Asiorekk89
Hej dziewczyny , robilam dziś cukier na czczo rano i wyszedł 90 , zatem w normie , nie wiem skąd te 100 się u mnie ostatnio wzięło
Asiorekk89
Tez miałam 3x torbiel , ostatnia zdiagnozowana w grudniu 2019r , zniknęła sama tak jak 2 pozostajeWitam się z wami dziewczyny To moja pierwsza ciąża mam 20 lat Termin na 4 marca 9+2 Mam dosyć dużą torbiel bo ma 9 cm średnicy ale jestem dobrej myśli, że wszystko będzie w porządku i nie wpłynie to na ciążę chociaż czeka mnie jej usunięcie
McPearl
Na zaparcia napewno dieta bogata w błonnik, owoce i warzywa. Ze środków to ostatnio widziałam że mówili w reklamie ze dulco.bis czy jak to tam się nazywa mogą kobiety w ciąży. Ale zapytałabym jeszcze w aptece bo takie środki napewno pod koniec mogą być nie wskazane... Dziecko może oddać smółkę za wcześnie przed porodem.
Wszystkim wam po stratach życzę zdrówka i osiągnięcia celu w najbliższym czasie, przesyłam uściski.
Wszystkim wam po stratach życzę zdrówka i osiągnięcia celu w najbliższym czasie, przesyłam uściski.
josiaaa
Jest mnóstwo kobiet, które z tą wadą normalnie rodzą dzieci, wiec nie martw się.Nie strasz... dostalam 2x2 luteine dopochwowo bo macica była twarda i czuje, ze sie poluznilo. W czwartek mam kolejna wizyte, to będzie 7 tydzien, mam nadzieje, ze wszystko będzie OK!
Marvelka89
Hejka i życzę wytrwałości i przedewszystkim nudnej ciąży...Witam się z wami dziewczyny To moja pierwsza ciąża mam 20 lat Termin na 4 marca 9+2 Mam dosyć dużą torbiel bo ma 9 cm średnicy ale jestem dobrej myśli, że wszystko będzie w porządku i nie wpłynie to na ciążę chociaż czeka mnie jej usunięcie
Moja sie zapowiada taka zmienna raz jest lepiej raz gorzej, jak wczoraj pisalam ze mdlosci ustepuja tak dzis juz 3 razy bylam mialam chwilę gosci i czesalam znajoma na wesele, i normalnie myslalam ze zemdleje musialam wymioty powstrzymywać a jak zdążyli wyjsc z domu tak witaj sedesie . W zadnej z moich 6 ciąż nie mialam takich problemow
Dziewczyny jak wy jak to przechodzicie? Podobno w 8,9 tc sa najgorsze mdlosci i wymioty. U mnie sie zaczął 8 tc i jest zdecydowanie gorzej...
Gabson123
Cześć dziewczyny, potrzebuje porady otóż dwa dni temu odstawiłam luteine na polecenie lekarza, przy czy doktorka kazała wrócić do brania wrazie plamien... no i dziś wróciłam z przydlugawego spaceru chyba się trochę przemeczylam i zauważyłam brązowe plamienie.. oczywiście odbieram to jako mus powrotu do tabletek.. tylko teraz nie wiem czy brać odrazu i następna dopiero rano czy czekać do wieczora żeby brać tak jak wcześniej - 2x1 rano i wieczorem ?
reklama
Też biorą 2x1 luteinę. Śmiało weź teraz jak coś się dzieje i na noc również a teraz połóż się i odpoczywaj.Cześć dziewczyny, potrzebuje porady otóż dwa dni temu odstawiłam luteine na polecenie lekarza, przy czy doktorka kazała wrócić do brania wrazie plamien... no i dziś wróciłam z przydlugawego spaceru chyba się trochę przemeczylam i zauważyłam brązowe plamienie.. oczywiście odbieram to jako mus powrotu do tabletek.. tylko teraz nie wiem czy brać odrazu i następna dopiero rano czy czekać do wieczora żeby brać tak jak wcześniej - 2x1 rano i wieczorem ?