reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny proszę pomóżcie. Odebrałam wyniki
TSH 7,504 ulU/ml
FT4 8,97 pmol/l
FT3 4,83 pmol/l
Mój lekarz twierdzi że z tarczycą w ciąży nic się nie robi i mam się przebadać po porodzie. Jestem przerażona bo naczytałam się jak bardzo niedoczynność tarczycy negatywnie wpływa na dziecko. We wtorek idę do innego lekarza. Zibacze co on powie. Ale jaki szkodliwy wpływ już jest na moje dziecko? 😭😭😭
Mi przy takim tsh ginekolpg przepisal leki, a nie bylam wtedy w ciąży. Najlepiej skonsultować wyniki z innym lekarzem, bo powinno być włączone leczenie.

Mi przy takim tsh ginekolpg przepisal leki, a nie bylam wtedy w ciąży. Najlepiej skonsultować wyniki z innym lekarzem, bo powinno być włączone leczenie.
Dziękuję. Obdzwaniać endokrynologów ale nie da rady. Najwcześniejszy termin 10 sierpień. We wtorek mam wizytę u swojego gina i jeszcze jednego. Zobaczymy co powie.

Hej dziewczyny Ja wrocilam wlasnie z usg, nie daje rady nadrabiac bo ciagle w robocie. Data z usg i z ostatniej miesiaczki dokladnie taka sama 7 tyg dzis data porodu na 18.03

Załączniki

• CAB4EDFB-DC2C-45AD-90FA-42763A0207F1.jpeg
    CAB4EDFB-DC2C-45AD-90FA-42763A0207F1.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 88
  • 9FB485C9-0E7E-44C1-9EF3-34478B66CF4D.jpeg
    9FB485C9-0E7E-44C1-9EF3-34478B66CF4D.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry