Myślę że to dobry pomysł.Powinnaś brać eutyrox, i to powinien Ci przypisać nawet ginekolog. Sugeruje zmiane lekarza
reklama
Mi przy takim tsh ginekolpg przepisal leki, a nie bylam wtedy w ciąży. Najlepiej skonsultować wyniki z innym lekarzem, bo powinno być włączone leczenie.Dziewczyny proszę pomóżcie. Odebrałam wyniki
TSH 7,504 ulU/ml
FT4 8,97 pmol/l
FT3 4,83 pmol/l
Mój lekarz twierdzi że z tarczycą w ciąży nic się nie robi i mam się przebadać po porodzie. Jestem przerażona bo naczytałam się jak bardzo niedoczynność tarczycy negatywnie wpływa na dziecko. We wtorek idę do innego lekarza. Zibacze co on powie. Ale jaki szkodliwy wpływ już jest na moje dziecko?
Dziękuję. Obdzwaniać endokrynologów ale nie da rady. Najwcześniejszy termin 10 sierpień. We wtorek mam wizytę u swojego gina i jeszcze jednego. Zobaczymy co powie.Mi przy takim tsh ginekolpg przepisal leki, a nie bylam wtedy w ciąży. Najlepiej skonsultować wyniki z innym lekarzem, bo powinno być włączone leczenie.
Invicta
Fanka BB :)
Ja jestem w pierwszej i powiem szczerze dociera ale tak trzymam emocje na wodzy... jednak to bardzo miłe uczucieJest któraś z Was w pierwszej ciąży? Chyba do mnie powoli dociera, że będę mamusią
Asiorekk89
W moim labo norma do 99 ..Według wyników masz cukrzyce ciążową. Norma w ciąży jest do 92.
Asiorekk89
Który tydzień ?Jestem po pierwszej wizycie
Serduszko biło, wszystko w porządku❤❤
Tyle stresu zupełnie niepotrzebnie
Według usg 6+4. OM lekarz w ogóle nie brał pod uwagę, bo to kompletnie nie pasowało do usg. Z OM ciąża byłaby strasza o ok. 3 tyg. A usg pokrywa się z wynikiem betyKtóry tydzień ?
Bridget_Ben
Hej dziewczyny Ja wrocilam wlasnie z usg, nie daje rady nadrabiac bo ciagle w robocie. Data z usg i z ostatniej miesiaczki dokladnie taka sama 7 tyg dzis data porodu na 18.03
Załączniki
reklama